Kyoki Babygear

Naam van de webshop is

Kyoki Babygear te vinden op www.kyokibabygear.etsy.com

 

Hoe en wanneer is de webshop ontstaan?

Het concept van Kyoki is begonnen tijdens mijn eerste jaar als nieuwe moeder. Ik was bezig met mijn bachelor scriptie voor geneeskunde maar wilde stiekem dingen maken in plaats van al die onderzoeksartikelen doornemen. Het idee om slofjes te maken kwam omdat mijn zoontje altijd maar saaie sokjes aan had en ik iets leuks en makkelijks wilde voor on the go! In de winkels vond ik alles maar een beetje hetzelfde dus wilde ik het ook net wat anders doen dan met de "normale babyprints" en trendy stofjes en designs gebruiken. Na wat pogingen te hebben gemaakt en wat uitprobeersels, is het weer even blijven liggen vanwege de studie. Maar in de zomer van 2016 heb ik besloten om niet door te gaan met de master en iets te vinden wat me echt gelukkig maakt. Vlak na deze (hele moeilijke) beslissingen brak ik mijn knieschijf en zat ik in een gips van enkel tot en met bovenbeen en kon eigenlijk alleen maar op de bank zitten met de tv en mijn gedachtes. Hier werd ik niet zo vrolijk van dus heb ik mijn stoffige naaimachine er weer hinkelend bij gepakt. Met 1 been op een stoel naast de naaitafel ben ik weer begonnen .. en the rest is history :) 

 

Wie zitten er achter de webshop?

Ik knip, design, en naai alle producten nu nog zelf maar hoop ooit uit te kunnen breiden! 

 

Voor welke leeftijden/doelgroep is jullie webshop?

Mijn doelgroep zijn hippe baby's en hun mama's. Ik maak veel slofjes als kraamcadeau maar ook veel voor de eerste stapjes of als pantoffeltjes voor binnen voor peuters. Verder ben ik ook begonnen met tassen omdat ik veel vraag kreeg van "niet-mama's" naar tassen in de style van mijn luierclutches. 

 

Wat verkopen jullie?

Ik verkoop baby slofjes, luierclutches, wagendekentjes, tassen en binnenkort nog veel meer ;).  

 

Wat is de meeste populaire product op dit moment?

Het meest populaire product is de flamingo babyslofjes! Ook al is de zomer zowat voorbij, hij is nog steeds erg geliefd. 

 

Wat zouden jullie de lezers aan willen raden?

Dat als de lezers opzoek zijn naar een leuk en uniek, op maat gemaakte, kraamcadeautje of cadeautje voor hunzelf een kijkje te nemen op mijn webshop en social media pagina's. 

 

Wat onderscheidt jullie webshop van de ander?

Alhoewel er meerdere babyslofjes gemaakt worden, is Kyoki net wat anders vanwege de designs en leuke kleurencombinaties. Ook wordt er vaak een op maat gemaakte bestelling gedaan. Hier doe ik dan extra moeite om het juiste stofje te vinden voor een bepaalde thema van bijvoorbeeld een babykamer, of een feestje, of whatever! Ik besteed veel aandacht aan de design en het knippen van een bepaald patroontje op de stofjes. Vanwege mijn Caribische achtergrond zul je veel tropische printjes vinden in mijn webshop. Onze webshop is een vrolijk, hip en botanisch feestje! 

 

Kunnen we jullie ook vinden op social media?

Jazeker! Op social media is Kyoki te vinden op Instagram als @kyokibabygear en op facebook als Kyoki Babygear

 

En als laatste een verrassing voor jullie!

Wij van LifebyNikkie mogen een paar slofjes weggeven! Dus wil jij meedoen met deze win actie? 

 

Volg dan:

- LifebyNikkie op Facebook & Instagram

- Kyoki Babygear op Facebook & Instagram

Tag 3 vriendinnen bij de Instagram en/of Facebook post die deze slofjes ook graag willen winnen

En deel de foto!!

 

De win actie loopt tot zondagavond 21:00 uur en maandag wordt de winnaar bekend gemaakt! So good luck! 

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0