Mama Callista

Ik verspreiden tijdens mijn zwangerschap duidelijk de boodschap dat ik niet wilde dat onze baby op sociale media  kwam en/of via Whatsapp verspreid zou worden. Nu krijg ik regelmatig de opmerking: nou het is jou zelf niet gelukt hè?

 

Als ik eerlijk ben wilde ik gewoon niet dat andere gingen pronken met mijn dochter. Zelf heb ik met regelmaat de (pas)geborenbaby foto’s toe gestuurd gekregen van de kinderen van iemand zijn vriendin/collega/schoonzus die ik niet of nauwelijks ken. Dit wilde wij niet en waren daarom heel duidelijk in ons standpunt.

Al gauw toen ik weer enigszins zonneschijn zag na de donkere wolken begon ik te delen op instagram. De lieve reacties stroomde binnen en dat was zo fijn.. zo begon ik een dagelijks kijkje te geven in ons leven.

 

Mensen belichten altijd alleen de “gevaren” van sociale media en delen van foto’s maar wist je dat het ook veel moois kan opleveren? Ik leerde via het vivaforum 11 moeders kennen waarbij  ik echt met al mijn vragen terecht kan, maakte ik via instagram vriendinnen en won ik via fb te gekke prijzen. Ik had zelfs een blind date met een instamom tijdens de kermis in Hoorn. Wij zaten lekker te kletsen onder het genot van een biertje.. Hier ging het dus fout.. Ik ZAT en dat is niet een handig als je ruim 1,5 jaar geen alcohol hebt genuttigd. We eindigde al dansend bij Peter Beense en aten na afloop krokketten. Dit deelde wij ook op sociale media en inderdaad niet al het beeldmateriaal was een visitekaartje, maar wel bewijsmateriaal van een leuke insta date.

 

Alleen eerlijk? Soms ben ik ook impulsief en deel ik foto's/video’s live van af het toilet, mijn vetrollen of rommel in huis. Tsja dit is nu eenmaal wie ik ben en blijkbaar tover ik bij anderen een lach om het gezicht door mijzelf te zijn en soms een tikkeltje onnozel.

 

Liefs,

Callisz

 

Ps. Leuk feitje? Manlief ken ik van Tinder. Zo zie je maar hoe leuk het internet kan zijn.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0