Mama Robin


 

ROOM TOUR!

Vanaf het moment dat Jeroen en ik voor een baby'tje wilde gaan begon ook het fantaseren over de babykamer. Iets wat ik van kleins af aan al leuk vond om over na te denken! Interieur styling is echt mijn ding en in huis verander ik zo nu en dan ook van alles dus in de babykamer kon dit niet uit blijven!

Het wachten was wel eerst op de geslachtsecho voordat ik echt los kon gaan. Ondertussen natuurlijk wel overal inspiratie opgedaan! Het moest sowieso een stoere kamer worden dat stond vast. Of het nu een jongen of een meisje werd; stoer was de basis! Voor een meisje wilde ik wel wat roze elementen toevoegen maar stoer werd het! Toen we te horen kregen dat we geen meisje (Jeroen was er heilig van overtuigd dat we een dochter zouden krijgen!) maar een jongen zouden krijgen wist ik gelijk hoe ik de babykamer wilde. Jeroen liet mij mijn gang gaan en het resultaat mag er zijn! Hieronder zien jullie wat foto's uit onze babykamer die (vind ikzelf) enorm goed gelukt is! Ook vertel ik waar alle spullen vandaan komen.

 

- Ledikant, commode en kast zijn van bol.com en heet: babykamer Dakota

- Schommelstoel is handgemaakt (gezien bij Eigen Huis & Tuin)

- Kleur op de muur is van de Gamma en heet: Kaarten (extra mat gemaakt)

- Rekjes boven de commode zijn van de Action

- Kaartjes en letter slinger op de muur zijn van een super leuk winkeltje genaamd: It's A Present

- Stippen op de muur zijn stickers besteld bij: Mevrouw Aardbei

- Harig kleedje gekocht bij Tuincentrum Vechtweelde

- Kussentjes in de schommelstoel zijn van de Action

- Kleed op de schommelstoel van de Ikea

- Lamp is van de Praxis

- Gestreepte wasmand is van de Hema

- Pedaalemmer van de Xenos

- Mandje naast de schommelstoel is van de Wibra

- Letters LUX zijn van de Xenos en heb ikzelf geverfd met dezelfde verf als op de muur

- Loopauto gevonden op Marktplaats.

 

Mocht je nog iets op de foto's zien en ik heb het niet genoteerd: Let me know en ik vertel het je!

Hopelijk hebben jullie leuke inspiratie opgedaan en heb ik jullie doen inzien dat een babykamer niet standaard "baby baby" hoeft te zijn. Deze spullen kunnen ook gewoon in huis gebruikt worden. En het feit dat je een jongetje krijgt hoeft dus niet te zeggen dat je een blauwe babykamer hoeft te doen.. (Tenzij je dat natuurlijk hartstikke leuk vind!!)

 

Bedankt weer voor het lezen en tot volgende week!

 

XXX

Robin

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0