BY BIRD

Naam van de webshop is...

By Bird - www.bybird.nl

 

Hoe en wanneer is de webshop ontstaan?

By Bird bestaat sinds een half jaar en wordt gerund door mij, Berdien Renes 32 jaar, vanuit bed. Ja je leest het goed! Ik run by bird in mijn pyjama. Vanwege de chronische ziekte van Lyme ben ik al zeven jaar het merendeel van de tijd aan huis en bed gebonden. De afgelopen jaren heb ik van alles georganiseerd voor Lyme awareness maar ik merkte dat ik heel erg behoefte had aan iets wat niet met mijn ziekte te maken had. Zodoende ontstond by bird, iets vrolijks!

 

Wie zitten er achter de webshop?

Ik run by bird in mijn eentje maar krijg gelukkig wel heel veel hulp. Mijn vriend, de buren en mijn moeder brengen de bestellingen weg, mijn neefje zet dozen klaar etc. Uiteraard als ik een goede dag heb doe ik alles zelf maar als ik een slechte dag heb is er gelukkig niks aan de hand, by bird kan dan gewoon doorgaan.

 

Voor welke leeftijden/doelgroep is jullie webshop?

Vrouwen die dol zijn op roze, mint & goud. De leeftijd van klanten varieert tussen de 15 en 65. We all love pink.

 

Wat verkopen jullie?

Kaarten, stationery ( denk aan agenda's, planners en notitieboeken ), giftwrapping spulletjes en leuke woondeco zoals paperbags en letterborden.

 

Wat is de meeste populaire product op dit moment?

Het grijze letterbord, de agenda's voor 2018 en de kaarten.

 

Wat zouden jullie de lezers aan willen raden?

De kaarten, door de onderscheidende quotes toveren ze vast en zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Klinkt lekker cheesy, maar het is echt zo ;-).

 

Wat onderscheidt jullie webshop van de ander?

De quotes op de kaarten en posters zijn net wat anders dan anders en daarnaast vind je voornamelijk veel sprankelende dingen op by bird. Brighten up your life is het motto van by bird en dat zie je ook terug in de producten. Elke bestelling wordt feestelijk ingepakt en binnen 48 uur verzonden.

 

Kunnen we jullie ook vinden op social media?

Ja zeker, ik ben er elke dag te vinden ;-).

Insta: www.instagram.com/bybird.nl

Facebook: www.facebook.com/bybird.nl

 

 

En dan als laatste nog een verrassing voor jullie!

Bij bestedingen boven de 10 euro, exclusief verzendkosten, mag je twee gave kaarten uitzoeken! Vul bij het afrekenen bij het opmerkingen veld even in welke twee kaarten je wilt en ik voeg ze toe aan je bestelling. Je kan tot 1 november van deze actie gebruik maken!!

 

LET OP: Aanbieding loopt tot 1 November 2017

 

 Reactie schrijven

Commentaren: 0