Roomtour van Naud

Wie: Naud

Geboren op: 20 april 2017

''Omdat we tijdens de zwangerschap van onze oudste zoon net een kluswoning kochten, konden we ook de babykamer vanaf het begin meteen naar wens inrichten. Ik kon niet wachten totdat Erik, mijn man klaar was met de verbouwing. Hij is erg handig, en waar ik zo trots op ben; hij heeft het hele huis zelf opgeknapt. Toen hij klaar was, kon ik aan de slag met het inrichten van het huis en waar ik het allermeest naar uitkeek was het inrichten van de babykamer. We wisten het geslacht niet, dus het moest neutraal blijven qua kleur. Erik heeft de lambrisering gemaakt om de kamer een beetje een stoere uitstraling te geven, de rest van het kamertje heb ik ingericht met een oude tweedehands commode van marktplaats en een nieuw ledikantje. Ik houd van de combinatie van oude en nieuwe dingen en heb alles op de gok bij elkaar gezocht. Ook heb veel zelf gemaakt, en handgemaakte spulletjes gekregen. Zelf maakte ik bijvoorbeeld de naambordjes met de namen. Bij de geboorte hingen ze voor het raam, en nu hangen ze op de slaapkamer deuren. Ik kocht houten kisten bij de Xenos, en heb ze vervolgens bestempeld. Hierin bewaren we allemaal dierbare spulletjes van de jongens, zoals het boekje waarin geschreven werd tijdens de kraamweek, kaartjes die we kregen bij de geboorte en het stukje van de navelstreng.

Toen ik in verwachting was van onze tweede zoon Naud ben ik begonnen met het tweede project. Het inrichten van een peuterkamer voor Julian. Julian heeft tot een paar weken na de geboorte van Naud in dit kamertje geslapen. Op de babykamer van Julian gebruikte ik veel zwart, wit en houttinten. Die vind je nu ook terug op zijn nieuwe, stoere peuterkamer. Omdat ik voor Naud graag iets anders wou, heb ik een moodboard gemaakt en heb ik ervoor gekozen om in Naud zijn babykamer okergeel te gaan gebruiken. Omdat ik inmiddels zo van deze kleur ben gaan houden, vind je hem nu eigenlijk overal in ons interieur terug.

 

Voor het inrichten van het kamertje heb ik veel inspiratie opgedaan bij o.a. Loods 5, Pinterest en natuurlijk Instagram. Ik koop graag bij de shops via Instagram, en geniet ontzettend van alle leuke contacten die ik daar inmiddels heb opgedaan.''

 

Waar is alles verkrijgbaar:

- Pegboard: Wibra -

- Slinger viltbolletjes: Deviltshop -

- Wagenhanger: Deemdesignamsterdam -

- T-shirt Naud: Babycloset.nl -

- Lampje Konijntje: Wibra -

- Vloerlamp: Ikea -

- Kartonnen letters: Xenos -

- Slinger sterretjes: Photogeniki_ -

- Okergele knuffel: Hema -

- Houten naamblokje: Abouthoutanddeco -

- Geboorteposter: Gewoontegek -

- Kaartje: Photogeniki_ -

- Geboortetoren: Hipenhout.nl -

- Vlaggenlijn: Tabartz_webshop -

- Zinken letters: Madam Stoltz -

- Muurstickers dots: LiefsvanCindy -

- T-shirtje little brother: LiefsvanCindy -

- Houten blokje vos: Kado en sa Talant Leeuwarden -

- Houten bijtspeeltje: Frecklesenconfetti -

- Aankleedkussen hoes: Zeeman -

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0