ABOUT HOUT AND DECO

Naam van de webshop is:

AboutHout & deco

 

Hoe en wanneer is de webshop ontstaan?

Mijn webshop is ontstaan door mijn burn-out die afgelopen januari geconstateerd werd bij mij. Ik kreeg het advies van mijn psycholoog om iets te gaan doen waar ik blij van word. Vroeger was een eigen shop al een droom van mij en deze droom is nu echt uitgekomen. Eind januari ben ik begonnen met opstarten van mijn webshop en op 1 april heb ik mij officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en nu ben ik de trotse eigenaar van AboutHout & deco. Zo bijzonder dat naar een heftige periode mij dit gebracht heeft.

 

Wie zitten er achter de webshop?

Ik: Ilona zit achter de webshop, 35 jaar, woon in Blerick, al bijna 12 jaar samen met Paul en volgend jaar 10 jaar getrouwd. Sinds 24 januari 2015 trotse mama van Yvar.

 

Voor welke leeftijden/doelgroep is jullie webshop?

Mijn doelgroep is alle leeftijden. De houten fotoblokken die ik maak kan voor iedereen, van jong tot oud.

 

Wat verkopen jullie?

Mijn hoofditem is de houten blokken. Die maak ik zelf en is dus echt een customs made product. Zo maak ik foto’s op hout maar ook geboortekaartjes, trouwkaarten, gepersonaliseerde naamblokken, leuke teksten op hout voor de opa’s, oma’s gekoppeld met een fotoblokje. Ook heb ik sindskort zwangerschaps mijlpaalblokken in de shop. Ik verkoop ook kaarten, cadeau verpakkingen, zwangerschaps aankondigingen en baby artikelen. De shop is nu ook gevuld met leuke sint artikelen en de kerst items komen er ook aan!

 

Wat is de meeste populaire product op dit moment? 

De fotoblokken zijn momenteel het populairste. Op plaats 2 staat het geboortekaartje op hout en op 3 staan de naamblokken.

 

Wat zouden jullie de lezers aan willen raden? De fotoblokken zijn tijdloos. Mooi in elk interieur  Leuk in kleur maar ook in zwart-wit. Het leuke van de blokken is ook dat het niet een standaard lijstje is met een foto. Alle blokken worden mooi afgewerkt met een vernis laag zodat het altijd mooi blijft en het tegen een stootje kan.

 

Wat onderscheidt jullie webshop van de ander?

Dat vind ik altijd moeilijk te zeggen. Elke webshop is uniek in wat hij/zij/hun doen. Iedereen steekt er zijn tijd, energie en passie in. Ik vind het leuk dat ik veel customs made producten heb. Dit is dus echt iets wat ze bij mijn kunnen samenstellen. Ik probeer alles naar wens van de klant te maken.

 

Kunnen we jullie ook vinden op social media?

Jazeker, ik ben te volgen op Instagram -> abouthoutanddeco en ook op Facebook -> AboutHout & deco Mijn webshop kunnen jullie vinden op www.abouthoutanddeco.net

 

En als laatste nog een verrassing voor jullie als lezer!

Met kortingscode: lifebynikkie krijgen je 15% korting op de gehele collectie!!

LET OP: Deze kortingscode is geldig tot en met zondag 5 November!

 

 Reactie schrijven

Commentaren: 0