Roomtour van Julian

Julian

Geboren op: 19 februari 2015

''Een paar weken nadat Julian zijn broertje Naud geboren werd, zijn we gaan oefenen met het slapen in zijn nieuwe 'grote' bed. We wouden niet te hard van stapel lopen. Er waren voor hem immers al zoveel veranderingen. Tijdens onze vakantie sliep Julian op een éénpersoons bed en eigenlijk ging dat heel goed. Toen we na de vakantie terugkwamen, wilde Julian meteen in zijn nieuwe bed slapen en boven ons verwachting ging dit ook nog meteen goed. De eerste paar nachten waren nog wat 'onwennig', en vooral tijdens het slapen gaan was het natuurlijk leuk om nog even uit bed te klimmen en bij het traphekje te gaan staan roepen.

 

We hebben bewust voor een peuterbedje gekozen, omdat we het een fijn idee vonden dat hij hier niet zo makkelijk uit kon vallen. Maar ook omdat het zulke kleine, knusse bedjes zijn. Julian is maar een mannetje, dus de overstap naar 1-persoons bed vonden we meteen zo groot.

 

Via instagram heb ik veel ideeën opgedaan voor de inrichting van Julian zijn peuterkamer. Eigenlijk ben ik tijdens de zwangerschap van Naud gewoon begonnen. En al snel stond er een hele stoere peuterkamer op Julian te wachten. Iedere keer wanneer ik er binnen kwam, ging ik wel iets verplaatsen of verschuiven. Erik stond me soms zo heerlijk uit te lachen. ''Ben je hier nou alweer…'' zei die dan.  Een paar maanden later heeft Erik nog een mooie lambrisering in de kleur 'Early Dew' op een wand geschilderd. En ik ben onwijs blij met het resultaat. Het kamertje heeft meteen veel meer sfeer gekregen.  

 

Waar is alles verkrijgbaar:

- Tipi: handgemaakt -

- Houten naamblokje: Abouthoutanddeco -

- Kaartje vos: Gewoontegek -

- Snorrenslinger: Photogeniki_ -

- Vlaggenlijn: Byjuul -

- Lengtemeter tipi: Photogeniki_ -

- Houten bordje Make my DAY: Kwantum -

- T-shirt: Big Brother: LiefsvanCindy -

- Wandlamp: Hema -

- Posters: Photogeniki_ -

- Speelgoedkist: Karwei -

- Borduurringen: Echtilona -

- Borduurringen dieren: Kado en sa Talant Leeuwarden -

- Schoolposter voertuigen: Gras onder je voeten -

 - Geboorteposter: Candyshop -

- Peuterbed: Petit Amelie -

- Houten kist: oude legerkist, achtergelaten door vorige bewoners -

- Cactus: Kwantum -

- Meetlat: handgemaakt -

- Letterblokjes JULIAN: zelf gemaakt -

- Letter J: Xenos -

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0