Dat dus...

Even een persoonlijk berichtje...

Deze maand is een maand die ik liefst wil overslaan. Zoals jullie weten ben ik afgelopen week geopereerd door de kaakchirurg in mijn mond. Daarom heb ik momenteel enorm veel pijn en leef ik op de pijnstillers!

 

DUSSS!!! Wat een feest... 

Anyway, afgelopen weekend heb ik daarom echt even rustig aan gedaan. Even geen website, webshop en andere verplichtingen. Super sjagerijnig momenteel en even geen zin in iets of iemand. Pijn in je mond hebben, niet kunnen eten en weinig slaap krijgen SUCKS!!! Maar deze maand stond niet alleen de kaakchirurg op de planning. Volgende week woensdag de 18e wordt ik weer geopereerd en dit keer niet in mijn mond. Daarom zal ik een weekje (ligt er net aan hoe ik me een voel en hoe de operatie verloopt) offline zijn. Als ik me eigen redelijk voel zal er natuurlijk af en toe wel een artikel online komen maar ik beloof niks dan valt het altijd nog mee!

 

What's wrong with me...

Tja, waarom word ik geopereerd? Om er maar even kort op in te gaan is er tijdens mijn zwangerschap wat gescheurd tijdens het groeien van mijn lichaam. Aangezien ik met +35 kilo extra lichaamsgewicht tijdens mijn zwangerschap niet het lichaam meer had als ervoor heeft mijn lichaam een aardige mokerslag gehad. Mijn lichaam kon die 35 kilo extra niet echt handelen waardoor er een divertikel is ontstaan. En deze moet dus verwijderd worden!

 

Dit is ook een reden waarom ik een beetje uit het veld geslagen ben. Ik wist dat ik hieraan geholpen moest worden maar nu ineens de datum van de operatie bekend is vind ik het enorm moeilijk wanneer ik denk aan het moment dat ik Wess moet 'achterlaten'. Met achterlaten bedoel ik dat Wess lekker thuis blijft bij papa. Dat is de afspraak die ik vanaf de zwangerschap al heb met Martijn. Mocht er iets met mij zijn, dan blijft Martijn altijd bij Wess zodat ik weet dat Wess op een goeie plek is waar hij alle zorg krijgt die hij nodig heeft. Maar het idee dat ik zelf niet voor hem kan zorgen en dat dit ook werkelijk de eerste keer is dat ik Wess zo lang moet 'missen' doen mijn ogen nu al vol laten lopen!! Wat een drama!! Dat wordt echt een jank festijn, dat weet ik nu al... Herkennen jullie dit? Zijn jullie ook geopereerd toen jullie al moeder waren?

 

Martijn vind het idee dat ik het voel als 'het achterlaten van mijn kind' een beetje raar. Hij vind het gek dat ik verdrietig wordt om Wess thuis achter te laten. "Ik zorg toch goed voor hem?". Ja ik weet dat Martijn goed voor hem zorgt maar het idee dat ik niet bij hem kan zijn en niet voor hem 'kan' zorgen is slopend! Zelfde als dat je je kindje voor het eerst naar de opvang brengt en jij niet degene zal zijn die dan voor hem of haar zal zorgen...

 

Maar ja, het is even met de tanden op elkaar, en wachten tot alles weer achter de rug is. 17 Oktober zijn we 1 jaar getrouwd maar ik kan er nu niet echt van genieten of heb er totaal geen feestelijk gevoel bij. En om niet te vergeten.. Life by Nikkie bestaat deze maand 1 jaar! Daar moeten we natuurlijk ook wat mee doen! 

 

Daarom komen er allemaal leuke dingen aan met nieuwe win acties! Binnenkort hoop ik weer helemaal de oude 'Nikkie' te zijn en kunnen we er weer met volle gas tegenaan! Hopelijk begrijpen jullie dat! Vanaf morgen tot de 18e staan er weer nieuwe artikelen online en dan verkeerd Life by Nikkie even op RADIOSTILTE!!

 

Ik hoop op jullie begrip...

 

Veel liefs,

Nikkie

Reactie schrijven

Commentaren: 0