Hometour van Hester

 

''Toen we een aantal jaren geleden opzoek waren naar onze eerste koopwoning, waren we tijdens de eerste bezichtiging meteen verliefd! Niet zozeer op de woning zelf want het werd een kluswoning. Maar wel op de plek waar de woning staat. We wonen midden in een woonwijk, maar toch hebben we voor én achter vrij uitzicht. Paarden, lammetjes in de lente, koeien, kikkers.. je kunt het zo gek nog niet bedenken en het loopt in onze ''achtertuin''. En met twee jonge kinderen, is dit natuurlijk helemaal het einde.  Heel vaak zitten we minuten lang samen met Julian op het hek, de weilanden over te ''turen''.

 

Wat ik de vorige keer tijdens de roomtour ook schreef, is dat ik ontzettend trots op Erik ben. Hij heeft ons huis helemaal zelf opgeknapt. Hij heeft ervoor gezorgd dat dit huis onze thuis geworden is. Hij bemoeit zich verder niet met de inrichting, maar geeft wel aan of hij iets absoluut niet wil of niet mooi vindt. Onlangs heeft Erik nog een lambrisering op een muur geverfd. We hebben gekozen voor de kleur 'Early Dew' van Flexa. Ik vind dat deze kleur prachtig combineert met het okergele wat je overal in ons huis terugvindt.

 

Waar ik enorm van kan genieten, en tevens ontspanning in vind is mijn interieur. En dan voornamelijk; de styling hiervan! Ik hoor het vaak, en ik twijfel zelf ook regelmatig… of ik eigenlijk wel voor het juiste beroep heb gekozen? Toen Erik en ik nog geen kinderen hadden, was mijn vensterbank net een etalage. Iedere week stond er wat anders! Inmiddels is dat met twee jonge kinderen, in combinatie met een drukke baan wel anders geworden. Maar nog steeds pak ik ieder momenten waar mogelijk, om lekker te schuiven en stylen.

 

Onze woning  is een twee onder 1-kap woning uit de jaren '50.  Ooit hopen we ergens op een mooi plekje aan het water te wonen, maar ik zeg altijd; een mens moet altijd iets te wensen houden… Laatst schreef ik al over de kinderkamers van de jongens, en nu neem ik jullie mee door de andere kamers van ons huis.''

 

Veel plezier! Wil je meer zien? Of ben ik vergeten iets te benoemen, vraag me gerust! Instagram: hes.v.k

 

Waar is alles verkrijgbaar:

- Gieter: Xala design -

- Poster MOOI: shop26negen -

- Poster cactussen: Intratuin -

- Groen vaasje hoog: Hema -

- Groen potje: Action -

- Lange okergele kaars: Hema -

- Okergele waxinelichthouder: Wibra -

- Plantenzakken: H&M -

- Sjaal/Plaid: NO3 wonen& lifestyle -

- Bakkerskast: Xenos -

- Houten schaal: Zusss -

- Vaasje: Action -

- Houten waxinelichthouder: Kwantum -

- Rieten mand: Ikea -

- Plaid: Handgemaakt -

- Kussens symbolen: Wehkamp -

- Kussens groen: Kwantum -

- Kussenslopen effen: Xenos -

- Canvas: MOCA -

- Waxinelicht plusjes: House Doctor -

- Kandelaars groen: Blokker -

- Slinger cirkels: Gewoon te gek  -

- Klok: Zuiver -

- Schilderij vogels: Handgemaakt door Claudia Braaksma -

- Muurstickers dots: Liefs van Cindy -

- Poster alfabet: Wibra -

- Houten auto's: Kekootje -

- Wandhaak: Kekootje -

- Houten bloempotten: Gewoon te gek -

- Cactus in mandje: Plaatselijke bloemist -

- Twig Leaves: Jurianne Matter -

- Posters teksten: Zusss -

- Wandhanger: Zusss -

- Kralen lamp: Kado en sa -

- Rieten mand: Blokker -

- Rieten onderlegger: House Doctor -

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0