Mama Priscilla

Marvin zijn eerste styling event.

Sommige van jullie denken nu “wat is een stylingevent?” ...

Door JustbyManon worden er door heel Nederland styling event gegeven in verschillende shops. 

Je kan jezelf daar voor opgeven. Op de instagram van @justbymanon en de originele site www.justbymanon.nl kan je zien waar en wanneer er een event is. Je kan dan een mailtje sturen naaf de winkel waar jij naartoe wilt gaan. Dan krijg je een tijdstip en alle informatie per mail toegestuurd. 

 

Tijdens een styling event in de kledingwinkel word er laten zien dat de vele verschillend merken in de winkel zo leuk te mixen zijn tot een super gave outfit. Er word een leuke fotoreportage gemaakt  die je een week na het event per mail toegestuurd krijgt. Uiteraard kan je zelf ook rond snuffen in de winkel voor een leuke outfit, maar je kan ook kiezen dat de toegewezen stylist voor jou een gave outfit maakt. 

 

Op 17 september hadden wij bij Carlijnq ons eerste styling event. We waren erg zenuwachtig, want ik wist niet wat ik kon verwachten, hoe het zou gaan en of Marvin überhaupt mee zou werken. Daar gingen we dus. Erwin (mijn man) was gelukkig vrij dus die had ons voor de deur afgezet in de stad van Rotterdam. Daarna ging hij de auto parkeren. 

 

Toen wij binnen kwamen zag ik al meteen allemaal leuke dingen hangen en werd ik helemaal enthousiast. Sonja kwam naar ons toe en was Marvins stylist en wat een super leuke vrouw is dat. Heel enthousiast en naar Marvin ook echt leuk. Ze vroeg een aantal dingen aan mij om te kijken welke Style het beste bij ons past. Ik ben daar heel neutraal in ik koop altijd alleen dingen die ik leuk vind. Ik gaf aan dag ik wel nieuwe ideeën kon gebruiken en dat ze haar eigen gang mocht gaan. Dit vond ze wel heel leuk dus daar ging ze. Ondertussen was Marvin lekker aan het spelen met de kindjes die daar ook waren in een speelhoekje en ik keek ondertussen even rond. 

 

Sonja kwam aan met een heel druk setje die ik zelf eerlijk nooit had kunnen verzinnen of had gekozen, omdat het alleen maar print op print was. Alleen toen ze het liet zien dacht ik nou dat is best wel gaaf vooral het jasje en truitje dat ze had gekozen. Dus ik ging Marvin omkleden, even haren goed doen en op naar buiten om gave foto's te maken. Daar werden we voorgesteld aan de fotograaf en ze was ook heel lief! 

 

We gingen naar een soort boetiekje van de bloemenwinkel die daar in de straat zat. Je zou zelf denken mmm oké. Maar echt de foto's zijn onwijs gaaf geworden! Ze was ook echt super flexibel en geduldig naar Marvin en opletten! Dat gaf mij echt wel een super relaxed gevoel. 

 

Toen we klaar waren gingen we terug naar de winkel om Marvin weer om te kleden. Kregen we een glaasje prosecco en ging ik even kijken wat ik wilde hebben uit de winkel. Toen we dat gekocht hadden kregen we een super gave goodie bag mee. Daarin zat een waardebon van €7,50, chocolade, lolly, een gave panter die je op de kleding kan strijken, postcards en stickers. Onwijs leuk dus en een super gave ervaring en dag! Marvin was totaal niet lastig geweest ook mede door de mensen die daar werkte. Ze zijn erg flexibel en lief voor de kindjes. Een geslaagde dag! Dit zijn een paar foto's die gemaakt zijn… 

 Reactie schrijven

Commentaren: 0