Mama Callista

Ik ben dol op plannen, lijstjes maken en doelen stellen. Feit is alleen dat hier vaak geen zak van terecht komt. Soms vergeet ik gewoon op berichtjes te reageren, raak ik mijn geordende boodschappenlijst in loop volgorde van de gangpaden kwijt en is het enige wat mij daad werkelijk gelukt is: mijn banksaldo op 0 voor de 18e.

Daarom begon ik lekker vroeg met het plannen van Josefien haar 1ste verjaardag. Dit moet een feestje worden, omdat ze dit verdient en ik een rollercoaster aan emoties wil afsluiten met taart en een borrel.

 

Josefien zal op 14 november een jaar worden en wij zullen haar 1ste verjaardag vieren met vrienden en familie 2 dagen eerder. Op 20 juli deed ik mijn eerste bestelling voor haar traktaties en 24 augustus had ik de uitnodigingen en sluitzegels al klaar liggen. Dit kan je compleet gestoord vinden.. Nou dat is het ook.

Het thema is hoe kan het ook anders Sophie de giraf. Ik spotte in de Franse webshop een verjaardags box. Helaas kon deze niet uitgeleverd worden naar Nederland en kon de Nederlandse tak mij ook niet verder helpen, deed ik tevergeefs een oproep aan de insta kampeerder in Frankrijk.  Er zat dus maar een ding op en dat was zelf aan de slag.  

 

De kleuren zijn mint, peach en light pink. Dit zie je terug in de versiering, uitnodigingen en traktaties.

Wij laten een taart maken bij in2taart uit Hoorn. Ik stuurde haar foto’s van taarten die ik er mooi vond en vertelde dat ik graag een Sophie de giraf op de taart wilde en een miniatuur versie (van een sleutelhanger) op een cupcake voor Josefien. Ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat en stiekem een beetje zenuwachtig.

Josefien heeft ook een wensenlijstje, naja mams heeft een wensenlijstje gemaakt en heb deze ook gecommuniceerd aan de visite. Zo weet sinterklaas ook alvast wat hij in Spanje kan achter laten. Er zijn veel meningen over het maken van lijstjes, nou i love it en hoe fijn is het dat wij zo krijgen wat wij wensen? Ik heb namelijk al heel veel speelgoed door dat ik werk als gastouder.

 

Ik heb 4 verschillende traktaties/bedankjes voor de visite:

-Snoepkettingen voor de kleintjes met een girafje

- Bouw je eigen giraf

- Giraf vingerpoppetje

- Foto van Josefien

 

40 dagen voor haar verjaardag maakte ik ook al haar verjaardagsmuts  en is het officiële aftellen begonnen. Mijn baby is straks geen baby meer. Heel dubbel dat je zoveel zin kan hebben in haar 1ste verjaardag en tegelijkertijd kan ik huilen bij het idee dat ze straks geen baby meer is.

 

Uiteraard zal ik de foto’s van het feestje met jullie delen.

Nog even een dikke maand geduld haha..

 

Liefs,

Callisz

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0