Daily thoughts by Nikkie...

#9 Kind en relatie

Ik kan ook niet uitleggen waarom ik mij daar zo slecht bij voelde. Maar goed, om je relatie goed te houden heb je ook tijd voor elkaar nodig. Daarom ontstonden er vaak frustraties en onenigheid omdat we gewoon te weinig 'tijd' met elkaar hadden. Het even weg zijn van thuis, en even weer die vlinders loslaten dan alleen maar bezig zijn met flesjes, luiers en anders verplichtingen. Hoe graag ik hier ook mee bezig ben, we zijn ook nog man en vrouw en dat is iets wat je echt niet moet vergeten. Ik snap ook wel dat sommige relaties hier op stuk lopen.

 Read more...


#8 Mijn zwangerschapskilo's

Ik behoorde bij die groep vrouwen die meer dan 30 kilo aankwam tijdens de zwangerschap. Iedereen stelde mij gerust tijdens de zwangerschap dat het er allemaal zo wel af zou zijn als de kleine eenmaal is geboren. Nou ik waarschuw je alvast... Mocht je net zoveel geluk hebben als mij met al die extra kilo's, je raakt ze echt niet zomaar kwijt. Niet na de bevalling en ook niet met het geven van borstvoeding! Tuurlijk helpt de borstvoeding je met een aantal kilo's, maar dan heb ik het ook echt over een 'aantal'. Toen ik stopte met 4 maanden borstvoeding had ik dus nog genoeg kilo's om kwijt te raken. Read more...


#7 Mijn eerste ervaring...

Het was frustrerend voor zowel mij als Wess dat het drinken niet goed ging. Ik was zelf al super moe en had daardoor weinig geduld en ik kreeg het gewoon niet zelf voor elkaar om Wess goed te laten drinken. Was dit nu het moment om te stoppen met borstvoeding en maar over te gaan op kunstvoeding? S'avonds waren we er helemaal klaar mee. Ik was in tranen, Wess was hysterisch aan het huilen van de honger en Martijn wist ook niet meer wat hij moest doen met 2 huilende wezens voor hem. Toen hebben we besloten het ziekenhuis maar te bellen.

Read more...

#6 Mijn perfecte bevalling

Dit is wat ze mij vertelde toen ik belde met mijn klachten over de pijn die kwam en ging en dat ik van alles verloor wat ook steeds meer werd... Ik schrok enorm en moest ook even een traan laten want misschien was het echt wel zover en was Martijn niet bij me... Ik belde mijn schoonouders om te vragen of ze mij even bij het ziekenhuis af wilde zetten. Mijn man wilde niet meer dat ik auto reed en besloot dus met mijn schoonouders mee te gaan. Eenmaal in het ziekenhuis aangekomen mocht ik mee met een verloskundige die mijn verhaal aanhoorde en vervolgens ging kijken of mijn vliezen waren gebroken. Read more...


5# Kans op zwangerschapssuiker...

Toen ik bij de verloskundige aankwam was ik nog steeds overstuur. Dit kan gewoon niet goed zijn. Ze probeerde mij gerust te stellen maar dat kon ze niet. Ik moest nu weten wat er met mij aan de hand was. Had ik nu echt hetzelfde als mijn moeder? Ik moest op de onderzoeksbank gaan liggen en ze onderzocht wat ik had geconstateerd.

Ze voelde de bobbel ook inderdaad maar je kon het heen en weer bewegen dus dit kon geen slecht iets zijn.

DUS HET IS GEEN KANKER?! Nee dat was het niet vertelde ze mij met zekerheid.

Read more...


4# Een baby in je buik

Natuurlijk had ik de dag nadat we wisten dat ik zwanger was gelijk de verloskundige gebeld. We wilden natuurlijk wel graag ons kindje zien en nog belangrijker, hoever ben ik precies en wanneer ben ik uitgerekend?! Toen ik mijn blog gisteren schreef realiseerde ik mij wel dat het niet bij iedereen zo vlot mag gaan. Bij ons was het de eerste maand al raak maar voor veel mensen ziet dit er heel anders uit. Die moeten maanden of soms wel jaren wachten tot het zo ver mag zijn voor hun. Daarom ben ik ook enorm dankbaar dat alles zo goed en voorspoedig is verlopen bij ons.

Read more...

3# Onze kinderwens...

Maar goed, wilde Martijn eigenlijk nog wel kinderen? Het is natuurlijk begrijpelijk wanneer je partner al een kindje heeft dat hij daar heel anders over nadenkt dan wanneer je partner nog geen kinderen heeft. Hij was inmiddels gescheiden (ook niet voor niks), heeft uit dit huwelijk een kindje gekregen, maar wilde hij er in de toekomst nog wel één? Als dit antwoord nee zou zijn, zou dit betekenen dat als ik verder met Martijn wilde gaan dat ik geen kinderen zou krijgen... NOOIT!! Ehm... is dit iets waar ik aan wil beginnen? Je voelt dat je de 'ware' ben tegengekomen maar wat als hij geen kinderen met je wil... Read more...


2# Even een persoonlijk berichtje...

Dit is ook een reden waarom ik een beetje uit het veld geslagen ben. Ik wist dat ik hieraan geholpen moest worden maar nu ineens de datum van de operatie bekend is vind ik het enorm moeilijk wanneer ik denk aan het moment dat ik Wess moet 'achterlaten'. Met achterlaten bedoel ik dat Wess lekker thuis blijft bij papa. Dat is de afspraak die ik vanaf de zwangerschap al heb met Martijn. Mocht er iets met mij zijn, dan blijft Martijn altijd bij Wess zodat ik weet dat Wess op een goeie plek is waar hij alle zorg krijgt die hij nodig heeft. 

Read more...


#1 Instagram, wie kent het niet?

Als je een bedrijf voor jezelf begint wat samen gaat met het social media leventje, dan betekenen LIKES en VOLGERS heel veel. Waarom? Als bedrijven op zoek gaan naar mensen waarmee ze willen samenwerken en hun producten willen promoten, kijken ze naar het bereik van je content wat je plaatst. Maak je mooie foto's, hoeveel likes krijg je, en wat ik je bereik? Hoeveel mensen zien jou content? Oftewel, hoeveel succes maak jij met het plaatsen van de perfecte foto.

Maar hoever gaan we voor de perfecte foto?

 Read more...Reactie schrijven

Commentaren: 0