Behind The Scenes

Naam van de webshop

Wij zijn Tiny Biscuits 

Hoe en wanneer is de webshop ontstaan?

De webshop is begin 2014 op een bijzondere manier ontstaan, in de eerste week van het nieuwe jaar stond ons leven namelijk op zijn kop door het plotselinge overlijden van mijn vader hij was nog maar 53... Ik had toen 4 jonge kinderen die hem elke week zagen en hij hielp mij regelmatig met de kids, omdat ik een hele drukke partner heb, daarnaast vond hij het fantastisch om opa te zijn, en de kids waren ook super gek met hem maar opeens viel dit dus allemaal weg. Hiervoor in de plaats moest ik alles rondom zijn overlijden regelen, zoals alles opzeggen en het huis leeghalen. Een zware en verdrietige tijd. Onderwijl we het huis van mijn vader aan het opruimen waren vertelde een vriendin dat ze naar de kvk ging om een webshop te beginnen. Iets wat ik al jaren wilde maar niet durfde. Door de situatie waar ik in zat was ik wat impulsiever dan normaal en stelde ik voor om met z'n 2-en te gaan dit leek deze vriendin ook gezelliger. Dus gingen we samen naar de kvk. We begonnen onder de naam leuk&hip design. Na een jaar ging ik alleen verder, want onze hobby was uitgegroeid tot een leuke shop die steeds beter ging lopen dit was voor die vriendin niet meer te combineren met haar privéleven.

Wat begon als een welkome afleiding die ik oh zo nodig had, groeide het uit tot een leuk lopende zaak. Het haalde het beste in mij naar boven en dat doet het nog steeds. Sinds 2016 hebben we de naam in Tiny Biscuits gewijzigd en groeien we lekker door en is ook mij partner nauwer betrokken bij de shop.

Wie zitten er achter de webshop?

Achter de shop zitten Inge & Ben ouders van 4 dochters. Ben is nu voornamelijk achter de schermen dingen aan het doet en Inge maakt de items maakt, doet inkopen, houdt de website bij en doet de administratie. Daarnaast hebben we lieve familie en vrienden die af en toe bijspringen. 

Voor welke leeftijden/doelgroep is jullie webshop en wat verkopen jullie?

Tiny Biscuits zijn producten voor de allerkleinsten, voor kids (spreek biscuits nog eens uit ;-) )en natuurlijk ook voor alle grote mensen.  Wij maken knuffels, bijtringen, rammelaars en wagenspanners, maar verkopen ook producten waarmee wij je huiskamer nog gezelliger en knusser kunnen maken. Deze producten kopen wij in bij bedrijven met dezelfde liefde voor pure, ambachtelijke producten en die net als Tiny Biscuits oog hebben voor duurzaam materiaal.

Wat is de meeste populaire product op dit moment?

Op dit moment zijn de populairste producten de dippies wandhaken en van ons eigen label de bijtringelings.

Wat zouden jullie de lezers aan willen raden?

Wat betreft onze producten raden we de popjes aan, dit is een heel leuk cadeau om te geven of te krijgen en origineel omdat het helemaal naar wens gemaakt kan worden.

Wat onderscheidt jullie webshop van de ander?

Onze shop loopt steeds voorop op de trends zoals het gebruik van de silicone kralen en de de bow haarknipjes. Deze hebben we al bijna 3 jaar in het assortiment en blijven leuk om mee te werken en te maken. We vinden de mening en inbreng van de klant heel belangrijk en daarom is het voor veel van onze producten mogelijk om deze te personaliseren.

Kunnen we jullie ook vinden op social media?

We zijn te vinden op Instagram, Twitter en Facebook, het meest actief zijn we op Instagram

En als laatst hebben we een verrassing voor jullie als lezers!

We geven graag een leuke korting weg. Gebruik de code tiny-nikkie en je krijgt t/m 31-12-2017 10% korting op je gehele aankoop!

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0