Behind The Scenes

Naam van de webshop is... 

Lonk Design (lonk_design op IG)

Hoe en wanneer is de webshop ontstaan? 

Ik zit al jaren op naailes en toen mijn eerste nichtjes in aantocht waren, werd me gevraagd of ik wat spulletjes voor ze kon maken. Dit werd al snel bekend bij vrienden en kennissen waardoor ik opeens allerlei verzoeken kreeg voor het maken van babyspulletjes. Mijn hobby liep dus een beetje uit de hand en heeft zo geleid tot de start van Lonk Design, waar ik nu al bijna 1,5 jaar druk voor aan de slag ben! Nog een leuk weetje; mijn achternaam is Knol en zo kwam een van mijn vriendinnetjes op het idee om het Lonk te gaan noemen. Volgend jaar ga ik trouwen en wordt Knol Koster, maar aangezien retsok toch niet zo lekker klinkt, blijft het gewoon Lonk J

Wie zitten er achter de webshop?

Mijn naam is Eline, 31 jaar en trotse mama van 2 kinderen; mijn zoontje Leij van bijna 3 en dochter Fay van 3 maanden. Ik werk 3 dagen per week als Senior Consultant in de HR en ben 2 dagen thuis met de kids. Het werken voor Lonk pas ik hier links en rechts tussen en is soms wel een uitdaging nu met 2 kids en de voorbereiding voor de bruiloft! Gelukkig heb ik een lieve moeder die me soms helpt met knippen en een lieve vriend die af en toe fungeert als ‘bezorger’.

Voor welke leeftijden/doelgroep is jullie webshop? 

De meeste producten zijn voor kindjes tussen 0 en 3. Maar bijvoorbeeld de colsjaaltjes kunnen langer gedragen worden of groter gemaakt. Nu mijn zoontje wat ouder begint te worden, ben ik wel steeds meer aan het kijken om producten te maken die ook voor wat oudere kindjes geschikt zijn. Suggesties zijn natuurlijk altijd welkom!

Wat verkopen jullie? 

Badcapes, spuugdoekjes, sjaalslabbetjes, knuffelkoordjes, swaddles, speenkoordjes, rammelaars, colsjaaltjes, luieretuis, doekjeshoezen, vlaggenslingers, kroontjes en soms maak ik ook dingen puur op verzoek.

Wat is de meeste populaire product op dit moment? 

Op dit moment de colsjaaltjes; heerlijk warm voor de herfst en de winter!

Wat zouden jullie de lezers aan willen raden? 

We hebben een heleboel leuke stofjes waar we ook geboortepakketjes van maken. Zo’n pakketje wat je helemaal naar wens kan samen stellen, is vaak een super origineel kraamkadootje!

Wat onderscheidt jullie webshop van de ander? 

We hebben ontzettend veel stoffen waar je uit kan kiezen en er is veel mogelijk in overleg. Wil je iemand iets geven die helemaal weg is van pinguïns? Ik maak een custom pakketje voor je!

Kunnen we jullie ook vinden op social media? 

Lonk heeft een account op Instagram; lonk_design en ook vindt je ons op Facebook. Bestelling gaan nog via een privé bericht, de website staat op de planning voor 2018. 

En de laatste een verassing voor jullie als lezers!!

Geef je in je berichtje de code ‘LifebyNikkie’ door dan krijg je 10% korting op je aankoop. (geldig tot en met 05-12-2017)Reactie schrijven

Commentaren: 0