Hometour van Michelle

Hoi Allemaal,

 

Mijn naam is Michelle. Inmiddels bijna 30 lentes jong. Getrouwd met mijn liefde, en een trotse jongensmama van Jayden (6) en Brodi (2). Sommigen zullen mij kennen als “Truus” van mijn Instagram @huusvantruus

 

In 2010 kochten wij dit schattige huisje uit 1963. Ons huis is alles behalve groot en met het bouwjaar 1963 is ook gelijk alles gezegd. Het hele huis was in slechte staat en erg verouderd qua keuken e.d. Toch zagen wij gelijk potentie in deze woning. Na 3 weken zeer intensief verbouwen werd het langzaam ons thuis. 

 

Toen we hier kwamen wonen was onze stijl erg landelijk/brocante, ik zou er nu niet meer aan moeten denken. Gaandeweg hebben wij gelukkig onze eigen stijl kunnen ontdekken. Wij houden van stoer (in ons mannenhuis), knus/gezellig, natuurlijke materialen met rauwe accenten maar, het moet vooral leefbaar zijn voor ons allemaal! Er is voldoende ruimte voor onze kinderen om te kleien, verven, met auto’s door de kamer te gaan en te stoeien.

 

Liefs,

Michelle

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0