Hometour van Brechje

 

Ik ben Brechje, 26 jaar en 7 jaar samen met Maykel, 31 jaar. Wij wonen nu 3 jaar samen waarvan 1,5 jaar in ons nieuwbouwhuis.

 

Toen Maykel en ik nog geen maand samen woonden in ons huurappartement, kwam er een advertentie in de krant voorbij van een nieuwbouwproject. Zonder ook maar te weten of wij überhaupt wel iets konden kopen, zijn wij naar de informatieavond van deze starterswoningen gegaan. Wij hadden nooit gedacht dat wij daarna opgebeld zouden worden dat wij een optie hadden op het huis. Nu zijn wij bijna 3 jaar verder en hebben geen moment spijt gehad van deze keuze! Ik voel echt verwend met dit huis, dat komt omdat wij het meteen vanaf de aankoop in onze eigen smaak hebben kunnen inrichten. Een perfecter huis dan dit kunnen wij op dit moment niet voorstellen. Wij hoeven hier voorlopig nog lang niet weg. 

 

Onze woonstijl zou ik omschrijven als een Scandinavische urban jungle. Wij houden van een modern, strak, licht maar gezellig interieur gecombineerd met donkere accenten en planten in de hoofdrol. Meubels op pootjes doen het ook goed bij ons. 

Omdat wij na 1,5 jaar al weer gingen verhuizen, namen wij alle nieuw gekochte meubels mee naar ons nieuwe huis. Het enige wat wij veranderd hebben zijn de eetkamerstoelen, een lamp voor boven de eetkamertafel en een stoel voor bij de bank. En er zijn natuurlijk heel veel planten bijgekomen. Dat wij ons niet zo druk hoefde te maken om de meubels voor in ons nieuwe huis was ideaal. Bij het kopen van een nieuwbouwhuis komt zo veel kijken. Je moet over alles na denken, van stopcontacten aan de muur tot aan de complete indeling en inrichting van de badkamer. Keuzes maken waren soms lastig, maar een voordeel: Maykel en ik hebben precies dezelfde smaak. Zet ons bijvoorbeeld vier verschillende stoelen voor en 99% kans dat we dezelfde stoel kiezen. Soms kan ik me erover verbazen hoe goed onze smaken overeenkomen. Dat maakt het huis dan ook echt ONS huis.

 

Mijn favoriete plekje in huis is de bank. Omdat wij deze in het midden van de ruimte hebben gezet, creëer je een knusser hoekje in je kamer. Vanaf de bank kan ik heerlijk de tuin inkijken en geniet ik ook van ons planten hoekje naast de tv. Toen wij hier kwamen wonen was het eigenlijk meteen duidelijk, hier gaan wij een planten hoek maken! Planten zijn echt sfeerbrengers, ze maken een woning gezellig. Zou je ze bij ons weghalen, dan is het maar saai en kaal. 

 

Nu het beneden zo goed als klaar is, is nu boven aan de beurt. Onze slaapkamer kan nog heel veel sfeer gebruiken. Deze willen wij nu dan ook gaan aanpakken. Ben je benieuwd hoe dit gaat worden, volg ons dan op onze Instagram: @deburenvan21.

 

 

Groetjes, Brechje en natuurlijk ook van Maykel! 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0