Mama Robin

Rond mijn 30 weken zwangerschap heb ik een te gekke fotoshoot gedaan bij Nelianne Kroon. Wij kennen elkaar goed en ze wist precies wat ik wilde, haar style trok me enorm aan namelijk: stoer, industrieel en niet zo standaard zwangerschaps shoot met “blauwe muisjes die over je buik vallen”. Ik wilde iets aparts waarin ik mezelf ook onwijs mooi en ook nog sexy zou vinden. 

 

Zelf had ik wat kleding meegenomen die ik graag aan wilde voor de shoot; een mooi zwart kanten lingerie setje, een spijkerblouse en een witte blouse van Jeroen o ja en zijn spijkerbroek! (Zelf paste ik niks meer dus had alles van hem mee haha) De fotoshoot begon met een kopje thee in de tuin van Nelianne en er heerste een hele relaxte sfeer. Ze luisterde goed naar me en we wisten al snel wat de bedoeling was. Nelianne stelde mij snel op me gemak en het was super leuk! Mocht je ook interesse hebben in haar en vind je haar style van fotografen ook helemaal geweldig?! Kan je haar opzoeken op: www.neliannekroon.nl 

 

Hieronder zie je een kleine selectie van mijn foto reportage.

Ik ben hier ontzettend trots op en vind ze prachtig. Kan me voorstellen dat niet iedereen dit mooi vind want het is totaal iets anders dan een zwangerschapsshoot maar ik wilde door middel van deze foto’s laten zien dat er meerdere opties zijn voor een shoot als je zwanger bent!

 

Geniet van de foto’s! En Thanks for Reading! 

 

Xxx Robin 


Reactie schrijven

Commentaren: 0