Mama Sanne

Hoi lieve mama’s

Dat is even een tijd geleden! 

Even een drukke tijd gehad, dus vandaar dat een nieuwe blog schrijven er even langsheen ging.

 

Ik ga jullie in deze blog vertellen over mijn nieuwe baan, en Aiden zijn fase’.

 

Ik heb een hele tijd bij een bakkerij gewerkt waar ik het erg naar mijn zin had, helaas is er na mijn verlof een nieuwe shopmanager gekomen die de afspraak die ik had gemaakt met de oude shopmanager over vaste dagen werken niet zag zitten... Ik moest flexibeler zijn (ja dat kan wel met een baby... zucht)

Vanaf april liep ik daar eigenlijk al mee, plus dat de werkdruk erg hoog lag, en ging daardoor op een gegeven moment met tegenzin naar werk. Iets wat natuurlijk niet leuk is. Ik vond het genoeg en ging op zoek naar iets anders, gelukkig ben ik daarna vrij snel ergens anders aangenomen waar ik zelf mijn dagen mocht kiezen en met veel chillere uurtjes. Ipv 7 tot 19.00 werk ik nu van 8 tot 16.00, heerlijk! Mijn man werkt de 2 avonden wanneer ik werk, dus die is lekker bij ons zoontje overdag, en hij gaat 1 dagje naar mijn moeder. Top geregeld toch?! Ik werk er nu een maandje en heb het gelukkig erg naar mijn zin! Wel even lastig en spannend allemaal hoor, we hadden zo’n leuk team... Maar elke gesloten deur opent een nieuwe weg zeg ik altijd maar.

 

 

Nou tussen dit hele verhaal door kreeg Aiden een ‘fase’. Zo noemde iedereen het die ik wanhopig vroeg wat er toch aan de hand was met ‘m. Om even kort uit te leggen; Ons zoontje was vanaf dat hij 2 maandjes is al mega makkelijk, sliep van 8 tot half 9, werd nooit wakker tussendoor, we waren erg verwent maar je raakt er natuurlijk ook aan gewend dat hij heerlijk slaapt altijd. Toen begon de drama, meneertje werd zo ongeveer elke 2 uur krijsend wakker, helemaal in paniek en niet stil te krijgen. Zo zielig! Ik herkende hem gewoon niet en heb wel 1000 dingen bedacht wat het kon zijn. Tandjes, ziek, verlatingsangst, geen idee! Elke avond een ander soort ritueeltje bedacht en uitgeprobeerd maar niks hielp. Heel zielig voor hem want hij was niet stil te krijgen alleen met een flesje, en uiteindelijk geef je die dan maar... Maar na 10x huilen op een nacht denk je wel een keer: Okeee genoeg! Ik was moe! Mijn man werkt heel veel en ben voornamelijk de avonden en nachten alleen dus het begon me aardig op te breken.

 

Het is nu de derde nacht dat hij in ieder geval weer tot een uur of half 7 slaapt, dus ik ben alweer helemaal blij haha! En hopelijk is die ‘fase’ nu voorbij :-)

Ik zal weer wat vaker bezig gaan met een blog schrijven want ik vind het zo leuk om te doen!

Tot snel lieve Mommy’s!

Reactie schrijven

Commentaren: 0