Hometour van Tamara

Budget wonen in Stijl!

Fris wit, rustgevend, en misschien wel ‘hip’, zo wil ik ons huis graag omschrijven.

 

Heerlijk thuiskomen, ontspannen, je fijn voelen, rust en harmonie. Ik ga altijd heel erg graag naar huis na een lange dag werken. En niet alleen omdat ik dan mijn 2 lieve mini diva’s weer zie maar ook naar ons huis. Ik kom echt graag thuis en ik ben altijd heel erg graag thuis. Het is een plek om tot rust te komen, een plek om van te genieten en een plek om heerlijk samen te zijn.

 

Ik ben Tamara (43) ik werk als grafisch vormgeefster en ben bijzonder trotse mama van Noa (11) en Luna (9). Wij wonen gezellig samen in een ruim huurhuis met heerlijke grote tuin op het zuiden, in Brabant.

 

Wij stylen altijd ‘budget’ je kunt zoveel mooie leuke hippe accessoires kopen als je goed kijkt en zoekt voor weinig geld. En je haalt er zoveel resultaat uit. Ik sta er iedere keer weer van te kijken. Met een goede basis style je van het ene seizoen zo naar het andere seizoen. Elk jaar in december is ons huis geheel in kerstsfeer met hele simple DIY items en minimale budget aankopen. Het is gewoon een kwestie van ‘Mix and Match’!

 

Onze stijl veranderd mee met de seizoenen en de jaarlijkse trends. Met als basis wit en naturellen. Zo blijft het rustig en overzichtelijk. Als Grafisch vormgever is het heerlijk om te stylen en je te verdiepen in de laatste trends op het gebied van wonen. Elke week kijken wij VTwonen. Ik merk dat het bij mijn 2 dochters al met de paplepel is ingegeven. Want ook zij stylen er op los in hun kamer. En dat is heerlijk om te zien dat ook meisjes oog voor detail en styling hebben.

 

Vorig jaar hebben wij de kinderkamer van Noa omgetoverd in een hippe tienerkamer. Ze is er zo blij mee. Ze koos zelf voor de prachtig Early Dew kleur van Histor. En komend jaar is Luna aan de beurt, dan wordt zij 10 jaar en krijgt ze en toffe tienerkamer. Haar Frozen blauwe kamer toveren we dan om in een poederachtig pastel rose van Histor. Wij gaan binnenkort werken aan een moodboard. Ze heeft er al reuze zin in en anders ik wel. Voor nu nodigen wij je uit om een kijkje in ons huis te nemen. Wie weet brengt het je budget inspiratie.

 

Wil je nog meer leuke styling of DIY tips? Neem dan een kijkje op mijn IG account pinkdivaday 

 

Ik wens jullie een inspiratievolle dag toe.

Lieve creatieve groetjes, Tamara van der Neut | IG: pinkdivaday

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0