Mama Nesserine


Malediven 

 

In mijn 2 eerdere blogs konden jullie al alles lezen over mijn huwelijksaanzoek in Parijs en onze bruiloft in Tunesië.

In deze blog zal ik verder vertellen vanaf het moment dat wij terug kwamen uit Tunesië, wij er achter kwamen zwanger te zijn van Noé en wij op huwelijksreis gingen naar jaaa the honeymoon place to be Maldives!!!

 

12 Juni 2016. Al een dag of 2 voelde ik mij anders dan normaal maar zo gek is dat natuurlijk niet na alle bruiloft stress en geweldige maar vermoeiende weken. In April stopte ik met de pil omdat wij maar dol graag na onze bruiloft een kindje zouden willen als het ons gegeven was. Dus ik wachtte netjes mijn eerst volgende menstruatie af. Het zou natuurlijk kunnen dat deze ontregelt is na 9 jaar de pil te hebben geslikt en de stress periode afgelopen maanden. Ik had het er met een vriendin over en die adviseerde mij toch voor de zekerheid een test te doen zodat ik kon uitsluiten dat ik wel of niet zwanger zou zijn. Zo gezegd zo gedaan, de ochtend van 12 Juni 2016. Zodra ik wakker was deed ik vol spanning de test, die ééne minuut was de langste en spannendste minuut uit ons leven. Er kleurde 1 streepje en al snel kleurde er een overduidelijke tweede streep bij. 

Nee nee neee, meen je dit!? Met tranen in mijn ogen en een positieve JA positieve test in mijn handen liep ik naar Yannick toe. ‘Schat ik ben zwanger!! wij worden Papa en Mama’. Zo intens gelukkig dat wij waren moest het toch nog wel even doordringen. 

 

 


 

Maar nu we wisten dat er een klein baby’tje in mijn buik groeide wilde we ook wel weten hoe lang ik al ongeveer zwanger zou zijn. Dus rende we met zijn tweeën naar de dichtstbijzijnde drogist. Daar aangekomen besefte wij dat alle winkels op maandag om 13.00u open gingen. Oké dan maar voor de deur wachten.. 

 

Stipt 13.00u stonden wij in de drogist, pakte de clearblue test, rekende af en gingen met een bloedgang naar huis. Test nr 2, wat denk je? Er stond 3+ weken op. Oké, dat betekend dus dat ik ongeveer na 1 a 2 weken stoppen met de pil zwanger ben geraakt!

Dat het zo snel zou gaan hadden wij niet verwacht. Maar wel super super blij met dit kleine wondertje. 

 

 

Maar oké vandaag gingen wij dus ook nog op huwelijksreis! Met onze koffers en het aller mooiste huwelijkscadeau in mijn buik gingen wij naar Schiphol. Voor maar liefst een vlucht van 13uur en een tussenstop in Dubai.

Eenmaal in het vliegtuig begon het, ik was dood ziek en kots misselijk. Die 13uur waren een hel, dat vieze vliegtuig eten en die geur die steeds voorbij kwam zodra ze met het karretje langs kwamen bleghh.. daar ging ik weer rennend door het gangpad naar de wc. 

Hoe vaak ik die wc heb gezien weet ik niet eens.

 

Eenmaal aangekomen op de Malediven moesten wij nog vanaf het grote eiland Malé waar het vliegveld was met een boot naar het kleine eiland waar ons hotel was. Je begrijpt het al.. dit was ook geen pretje. 

 

Op het prachtige paradijselijke eiland kon het genieten eindelijk beginnen. Genieten hebben wij ook zeker gedaan, alleen hing ik vaak boven de pot en kon ik geen eten ruiken of zien. Verder was het een geweldige huwelijksreis en kon alles natuurlijk niet mooier dan dit. Het idee dat Noé onze bruiloft en huwelijksreis als klein boontje had meegemaakt.. 

 

Dromen zijn werkelijkheid geworden! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0