Elma van Vliet

De boeken van Elma van Vliet

 

"10 jaar geleden had ik nooit durven dromen dat er wereldwijd zoveel mensen hun eigen verhalen zouden gaan maken met behulp van mijn boeken. De vele verhalen die ik door de jaren heen gehoord heb, hebben me ontroerd, laten lachen en stil doen staan. Waar ze ook voor gezorgd hebben, is dat het mijn persoonlijke missie is geworden om mensen te helpen bij het maken van écht contact in de drukke wereld waarin we leven. Ik ben ervan overtuigd dat je de mooiste herinneringen samen maakt. Samen met de mensen die er uiteindelijk écht toe doen, zoals je gezin, vrienden en familie. Daarom maken wij boeken en spellen die helpen bij het maken, delen en bewaren van kleine en grote momenten en herinneringen."

 

Een tijd geleden ben ik Elma van Vliet tegen gekomen op Instagram. Ik werd meteen op slag verliefd op het assortiment boeken wat zij heeft uitgebracht!

Nu ik zelf mama ben en terug kijk naar mijn verleden vind ik het echt super jammer dat er zo weinig is terug te lezen en zien van mijn kindertijd. Weinig foto's en vooral weinig persoonlijke verhalen van mijn ouders. Hoe was ik toen, wat deed ik, wat zei ik en vooral wat waren de gedachtes van mijn ouders toen der tijd. Wat hadden ze mij willen zeggen wat ik nu wel begrijp en kan teruglezen... Iets om over na te denken en zeker iets om anders aan te pakken bij mijn kleine mannetje Wess!

 

Het was daarom dan ook een groot feest wanneer ik de boeken van Elma mocht uitproberen!!

 

Ik weet niet of meer mensen dit hebben maar ik hou niet zoveel van die drukke kleurtjes. SORRY! Maar de kleuren van deze boeken zal iedereen aanspreken! Heel subtiel met lichtblauw, licht roze en heel zacht groen. Er zit geen grote print op de voorkant en de boeken stralen veel rust uit.

 

I LOVE IT!!

 

Ook de binnenkant is heel naturel met lijntjes, wit papier en heel veel ruimte om jou verhaal goed te kunnen delen. Wat wil je nu echt delen met je kindje? Persoonlijke verhalen, gedachtes, leuke momenten die jullie samen delen, de eerste woordjes, leuke foto's? 

 

Dit boek is natuurlijk niet alleen voor mama. Het is geweldig leuk als je kindje later ook verhalen van papa, broer of zus of andere familie leden terug kan lezen. Daarom is er niet alleen een boek voor jou alleen!

 

Elma van Vliet heeft namelijk ook een apart boek 'MAM&PAP vertellen over jou' uitgebracht!

 

Wauw en dit boek...!

 

1 boek die je echt nodig hebt voor je kindje. Waarom? Puur omdat dit boek doorloopt tot een leeftijd van 12 jaar en zelfs de verhalen over de tienerjaren kan je hier in kwijt! Mocht je heel graag schrijven en heel veel willen delen dan weet ik niet of je het red met 1 boek maar het is zo enorm fijn dat je geen ellende meer hebt met meerdere boeken. Je raakt niks kwijt en je kindje kan dit later in 1 opslag allemaal teruglezen en terugkijken. 

 

Samen met je partner mooie herinneringen vastleggen om nu te maken & later te geven!

 

En niet alleen mama maar ook papa kan zijn herinneringen delen. Nu mijn eigen vader al 13 jaar overleden is hecht ik nu nog meer waarde aan alle verhalen van zowel mij als Martijn. Ik kan nu niks meer vragen aan mijn vader wat zo verschrikkelijk is. En aangezien je nooit weet wat er in de toekomst gebeurd is dit iets om ook echt bij te houden en zoveel mogelijk te vertellen zodat je kleine altijd iets heeft om op terug te kunnen kijken. 

 

Wat heeft Elma van vliet nog meer en wat zijn de prijzen? Kijk sowieso even op haar website en laat je inspireren door zoveel leuks! Mooie verhalen en zelfs blogs van Elma zelf! Hieronder deel ik haar assortiment en hopelijk raken jullie net zo verliefd als ik!!!

 

Veel schrijf plezier!

 

Boeken


Spellen
Reactie schrijven

Commentaren: 0