Mama Jonne

7x inspiratie voor kinderkoffertjes

In mijn vorige blog heb je kunnen lezen welke gave zwart witte kinderserviezen er zoal op de markt zijn. Kinderkoffertjes zijn het volgende product waar ik ben ingedoken. Stijn heeft er al heel lang eentje. Ze staan niet alleen leuk als deco in een kinderkamer, hij speelt er ook graag mee. Zelfs voor jongere kindjes zijn ze makkelijk open en dicht te maken; dat alleen al is goed voor uren speelplezier Ik wilde er dus graag een aanschaffen voor Floor’s nieuwe kamer. En kwam er toen pas achter hoe veel leuks er is; haast onmogelijk om uit te kiezen!

 

Met het risico dat ik heel veel merken en shops oversla (zie mijn disclaimer in het vorige blog), heb ik de zeven leukste, schattigste en meest opvallende koffertjes op een rijtje gezet. Hopelijk kan ik je inspireren en scheelt het lezen van mijn blog je op zijn minst een uurtje Googlen ;-).

 

Huusjekids

Deze shop heeft, naast een groot aantal spulletjes van andere merken, ook toffe items van eigen label in het assortiment. Naast koffertjes met een wolkje en regenboog, viel me het schattige ontwerp van het Micky Mouse koffertje op. Niet in schreeuwerige Disney-kleuren, maar strak monochrome. Love it!

 

Kidsboetiek

Een van de bekendste merken in onder andere kinderkoffertjes is Kidsboetiek. Stijn heeft de zwart witte regenboog versie, maar er zijn ook genoeg kleurige opties. Een van de nieuwste producten is het tram koffertje, beschikbaar in vier kleuren. Met niet alleen een handvat maar ook wieltjes en een trekkoordje. Speelgoed dat dus op veel manieren gebruikt kan worden. Er is trouwens ook een poppenwagenvariant.

 

Webshop Little K

Deze shop verkoopt allerlei handgemaakte baby- en kinderproducten, waaronder super leuke koffertjes. Naast verschillende gepersonaliseerde designs viel me deze stoere jongenskoffer op. Dit koffertje is in vijf kleuren te krijgen.

 

Urban Dutch

Urban Dutch is een webshop met hippe custom made producten voor baby's en kinderen. Ik zag de ‘gewone’ naamkoffertjes van deze shop al vaker langskomen op Instagram, maar nu viel me dit dokterskoffertje op. Wat een leuk ontwerp; een must voor alle kleine dokters in de dop. Te verkrijgen met en zonder naam.

 

 

Poppaa webshop

Als je schattige items voor baby’s en kinderen zoekt, dan ben je bij Poppaa webshop aan het juiste adres. Deze shop verkoopt nog veel meer, maar ik ken ze vooral van de handgemaakte vilten spulletjes. Zo ook dit super zoete koffertje met eenhoorn. Je kan deze ook met een naam laten bedrukken, maar ik vind m stiekem zo het allermooist.

Cute Rebel

Cute Rebel is een allround shop waar je toffe (veelal monochrome) kleding, spulletjes voor de kinderkamer, feestartikelen en nog veel meer vindt. Koffertjes kunnen dan natuurlijk niet ontbreken in het assortiment. Cute Rebel heeft heel veel soorten gepersonaliseerde koffertjes in combi met diverse figuren en koffertjes met standaard teksten als ‘tuttebel’ en ‘boef’. Maar het stoere, strakke en simpele ontwerp van de Mr. En Mrs. Koffers vind ik ook echt gaaf.

 

Van Babs

Van Babs maakt prachtige handgemaakte kinderaccessoires, van speenkoorden tot haarbandjes en handige maxi cosi covers. Na heel lang zoeken ben ik gevallen voor de mooie koffertjes in deze webshop. Ik wilde graag een gepersonaliseerd exemplaar, en de combi van het lettertype met de subtiele figuurtjes passen goed bij Floor en haar kamertje. De koffers zijn in vier kleuren te verkrijgen en ook voor de opdruk kun je verschillende kleuren kiezen.

 

 

Ik hoop dat ik het je met dit lijstje wat makkelijker heb gemaakt. Of juist wat lastiger, haha. Ik zou zeggen ga even neuzen bij de verschillende merken en kies wat bij jou past! Een aanrader als cadeautje voor Sinterklaas of Kerst.

 

Liefs,

Jonne

Reactie schrijven

Commentaren: 0