Mama Robin

15 juli 2015 IT'S OUR WEDDINGDAY!!

 

Graag neem ik jullie mee naar onze perfecte dag op 15 juli 2015; onze trouwdag! Voor mij een droom die uitkwam.. Toen ik een klein meisje was wilde ik altijd al graag trouwen in een prinsessen jurk met alles erop en eraan. Jeroen heeft deze wens voor mij in vervulling laten gaan, en ik zou met niemand anders deze trouwdag willen doen! Jeroen is de liefde van mijn leven. 

 


 

De dag begon rond 08:00 toen ik Jeroen een kus gaf en richting mijn moeder reed. (We hebben samen geslapen want ik wilde niet alleen slapen!) Met klammen handjes kwam ik bij de kapsalon aan waar mijn zusje en moeder al zaten te wachten. Onze haren werden mooi gemaakt en met

z’n 3e liepen wij naar huis. Mijn schoonzusje was al gearriveerd want die ging mij opmaken! Het was heel gezellig zo thuis bij mijn moeder met alle meiden! Rond 11:00 was het tijd om mijn jurk aan te trekken. Nog steeds zo’n magisch moment! Toen ik ‘m weer aandeed voelde ik me gelijk een prinses! Zo mooi voelde ik me en had zoveel zin om Jeroen te zien!! Allebei wisten we niet van elkaar wat we aanhadden dus ik was enorm benieuwd!!! De familie druppelde langzaam binnen en om 12:00 hoorde ik Jeroen binnen komen. Ik zat boven op mijn moeders kamer en schreeuwde naar beneden; “Kan ik al komen?” “JAAA” kreeg ik terug als antwoord. En daar ging ik met een kloppend hart naar beneden. Jeroen zag er zoooooo mooi uit! Echt prachtig en we paste ook echt perfect bij elkaar qua outfit!!! Ik moest natuurlijk huilen en iedereen werd emotioneel! Jeroen zijn gezicht sprak boekdelen en zijn reactie was: WAUW...


 

We lunchten bij mijn moeder thuis met de familie en daarna gingen Jeroen en ik foto’s maken. Om 15:00 gingen we trouwen in het Gemeentehuis te Maarssen. Toen we daar aankwamen was het zo druk! Zoveel mensen kwamen kijken naar ons en dat was super leuk! Jeroen en ik waren het zenuwachtigst voor dit moment; het serieuze gedeelte van de dag, elkaar het ja-woord geven! Mijn vader gaf me weg en merkte dat hij super zenuwachtig was! Op het liedje: Daugthers van John Mayer gaf mijn vader me aan Jeroen en dat was weer zo’n emo moment! I LOVE IT! We hadden een leuke ambtenaar die er echt iets leuks van had gemaakt! Het ja-woord was gegeven en we mochten zoenen! (Beste moment!) Daarna mochten we tekenen en onze getuigen werden om en om naar voren gehaald. Bij mij waren dat mijn moeder en zusje en bij Jeroen zijn twee zusjes.

Na 45 min stonden we buiten op de trap bij het gemeentehuis voor de heuse “groepsfoto”. (Altijd leuk voor later haha!!) 

 


 

Na de plechtigheid was het tijd om te relaxen en te feesten. We gingen borrelen en eten in een te leuk eetcafé met al onze daggasten (zie groepsfoto!) Daar werden leuke speeches gehouden en enorm gelachen! Om 20:00 gingen we naar De Fabrique waar we een te gekke oude industriële zaal hadden afgehuurd voor een spetterend feest tot diep in de nacht! Na dit feest hebben Jeroen en ik heerlijk geslapen in een bed&breakfeast en nog lang nagenoten van onze perfecte dag... Hierbij nog een paar mooie foto’s van onze dag! 

 

Thanks for Reading

 💋💋💋 

P.S Ik verkoop mijn trouwjurk dus mocht je interesse hebben stuur me een berichtje! De jurk is maat 36. 

Hopelijk kan ik er iemand blij mee maken die net zo’n magische dag als ik mag beleven! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0