De Kleine Huismuis

Naam van de webshop

Onze webshop heet De Kleine Huismuis. Ik heet Huisman met mijn achternaam en mijn verloofde noemt mij altijd Huismuis. Dus toen we een webshop wilden beginnen, waren we het al snel eens over de naam. 

Hoe en wanneer is de webshop ontstaan

Ik heb heel lang de droom gehad om een eigen kinderkleding winkel of webshop te openen, alleen nooit gedurfd en de middelen en tijd voor gehad. Daarnaast was ik er ook van overtuigd dat ik niet zomaar een webshop of winkel wilde openen, maar dat het een concept moest zijn. Afgelopen zomer is onze dochter Guusje geboren en tijdens mijn zwangerschapsverlof had ik veel tijd om over een concept na te denken. Zo is dan ook De Kleine Huismuis ontstaan en wilden we ‘Piep’ de huismuis de kleding laten verkopen. 

Het concept is dan ook dat wij twee keer per week een stripje plaatsen op social media wat we vaak een dag van te voren of soms zelf op de dag zelf verzinnen waar het over moet gaan. Dit zijn altijd stripjes die leuk zijn voor kids om naar te kijken en voor ouders/volwassenen om te lezen. Wij vinden het heel erg belangrijk dat mensen een beleving hebben bij onze webshop! Daarnaast plaats ik ook iedere maandag een blog over de afgelopen week en soms een vooruitblik. Ik vind het leuk om mijn volgers mee te nemen in een verhaal en hopelijk onthouden ze ons en komen ze weer terug om dat te gekke item te kopen! Toen we dit allemaal hadden bedacht hebben we heel veel gas gegeven en zijn we 1 september 2017 live gegaan!

Wie zitten er achter de webshop

Ik ben Kirsten Huisman, 26 jaar en ben oncologieverpleegkundige en woon met mijn gezin in Halsteren.  Ik doe de inkopen voor de webshop, houdt de mail bij, pak de pakketjes in, zorg dat de pakketjes worden verzonden, ben dagelijks actief op social media, ga naar beurzen en ga zo maar door. 

Mijn vriend Moss Dolman is de specialist achter de schermen, hij heeft veel kennis van social media en kan werkelijk uren achter de computer zitten om te analyseren hoe we de webshop het beste kunnen invullen.

Daarnaast worden de beruchte stripjes getekend door onze striptekenaar Wouter Goudswaard. Hij verzint iedere week weer te gekke onderwerpen en maakt te leuke verhaaltjes met Piep!

Voor welke leeftijden en doelgroep is de webshop en wat verkopen jullie?

De kleding en accessoires in onze webshop zijn allemaal eerlijk (gemaakt van organisch katoen bijvoorbeeld), wat ik heel belangrijk vind! Zo vind ik het ook heel belangrijk dat er geen kinderhandjes aan te pas zijn gekomen. Om die reden betaal je voor onze spullen vaak net iets meer, maar heb je er wel te leuke en unieke producten voor terug. Ik heb kleding en accessoires voor kinderen van 0 tot ongeveer 6 jaar en wat zo leuk is aan onze webshop is dat zowel de accessoires en de kleding net even anders is dan in de meeste winkels!

Wat is het meest populaire product op dit moment

Op dit moment verkoop ik heel veel accessoires die leuk zijn als Sint of schoen kado, wat dan ook een heel populair product is zijn de badboekjes van wee gallery en het nachtlampje van Filibabba. 

Wat zouden jullie de lezers willen aanraden?

Ik zou de lezers willen aanraden om een kijkje te nemen op onze social media en ons te volgen, want we hebben vaak hele toffe producten in de aanbieding. Nu kun je bijvoorbeeld ROOMblush met 20% korting bij ons kopen omdat dit merk er helaas mee gaat stoppen. 

Wat onderscheid jullie webshop van de ander?

Zoals ik hierboven al schreef hebben wij een concept bedacht met ‘Piep’. Zo krijg je bijvoorbeeld bij iedere bestelling een ansichtkaart met ‘Piep’ erop die je kan versturen met een unieke code waarmee je 10% korting ontvangt in onze webshop!

Kunnen we jullie ook vinden op Social media?

Jazeker! www.facebook.com/dekleinehuismuis of www.instagram.com/dekleinehuismuis of natuurlijk kun je naar onze webshop www.dkhm.shop

En natuurlijk wil ik jullie ook verrassen met een toffe actie. Koop jij voor 5-12 iets uit onze webshop dan krijg jij met kortingscode: #LifebyNikkie 20% korting op al onze producten!! Dus ga snel naar onze webshop en shop je gek!!
Heel veel liefs,
Kirsten!! Reactie schrijven

Commentaren: 0