Hometour van Eline!

Bijna twee jaar geleden viel ons oog op een kavel in ons dorp. Arjan wilde heel graag, ik was veel terughoudender. Ik wist dat het stressvol zou worden en ik waarschijnlijk het grootste deel moest gaan regelen. Uiteindelijk hebben we het gedaan en samen met een architect ons huis bedacht. We wilden graag een gemoderniseerde jaren '30 woning met heel veel ramen en dat is zeker gelukt. Zelfs onze wens voor een wit huis kwam door de welstand (alhoewel veel mensen ons voor gek verklaarden; wie neemt er nou een wit huis? Nou...wij!) Prachtig! 

 

Wij wonen er nu bijna drie maanden. Ons interieur is een mengelmoes van oud en nieuw met een Scandinavische invloed. Ik koop niet heel vaak iets nieuws. Soms als ik iets leuks zie in de kringloop of een mooie aanbieding zie bij een winkel koop ik  iets nieuws maar vaak vind ik het te prijzig en blijft het alleen bij kijken.

 

Ik hecht vooral waarde aan spullen die bijvoorbeeld van mijn oma en opa zijn geweest (prachtige wollen dekens, oude foto's). Verder ben ik blij met onze hangstoel, ik kan daar heerlijk een boekje in lezen. Arjan zijn favoriet is de mat zwarte koelkast die we speciaal uit Duitsland hebben gehaald omdat hij in Nederland nergens te verkrijgen was.

 

Mochten jullie het leuk vinden om mij te volgen op Instagram, je kunt mij vinden op @elinfloor!!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0