Mama Robin

Laatste weekje verlof...

Mijn laatste weekje verlof is ingegaan en wat heb ik een gemengde gevoelens!! Ik ben al 4 maanden thuis en heb enorm zin om weer te beginnen, ik ga terug naar mijn oude werk in de schoenen branche. Super veel zin in en lekker dichtbij huis. Máár aan de andere kant vind ik het enorm lastig om Lux “achter te laten”

 

 Hij gaat op maandag middag naar mijn moeder dan werk ik van 13:00 tot 18:00. Op woensdag is Lux de hele dag bij mijn moeder en op donderdag heeft Jeroen vaste papa dag. Super fijn geregeld dus! Ik ben ook wel weer toe aan werk; even iets anders aan je hoofd dan voeding, poepluiers en kinderliedjes. Even iets voor mezelf en uit me mama wereld. Ik ben ook gewoon Robin, leuke gezellige drukke spontane Robin die ook nog een vrouw, collega, dochter en beste vriendin wil zijn. Daar is de laatste tijd weinig terecht van gekomen en logisch ook je leven veranderd zo erg door een baby! Als je geen kinderen hebt kan je je dat gewoon niet voorstellen.

Maar daar kies je ook voor en is ook helemaal niet erg! Aan de andere kant ben ik dan weer bang dat als ik Lux ophaal bij mijn moeder hij mij niet meer herkent..! Slaat natuurlijk nergens op maar ik ben al 3 maanden lang 24/7 bij Lux en hij herkent mij nu zo goed en dat vind ik zo fijn! Die herkenning daar hunkerde ik zo naar! En ben bang dat dat vervaagd omdat ik hem straks minder zie.. (Gaat vast niet gebeuren maar dat is me gevoel..) 

 

 

Verder vertrouw ik mijn moeder als geen ander met Lux! Zij is de aller liefste en beste oma voor haar kleinzoon en heeft enorm veel zin om op te passen! Dus gaan we deze week nog met volle teugen genieten als gezin en mijn één op één momentjes met Lux en vanaf maandag is de nieuwe oude Robin weer AAN!!! Weg met de joggingpakken op een herfstdag en knot op de kop! Elke dag lekker eruit en als ik dan mijn kleine kanjer ga ophalen geniet ik er dubbel en dwars van!!!! 

 

P.S Voor Jeroen trouwens ook super leuk dat hij een vaste “papa dag” heeft en lekker vader - zoon dingen kan doen hihi! 

 

In mijn volgende blog vertel ik hoe mijn eerste werkweek is bevallen en of ik alles kon bolwerken en Lux niet in zijn pyjama  naar mijn moeder heb gebracht en ik op mijn werk snel een broodje achterover heb gepropt.. 

 

Kusjes

Robin

Reactie schrijven

Commentaren: 0