Weekly favorites by Nikkie

DAISY by Marc Jacobs

 

Is het geen plaatje... Super verliefd op het flesje en alleen al geweldig mooi om gewoon ergens neer te zetten! Ik was op zoek naar een nieuwe geur. Aangezien ik super snel wen aan bepaalde geuren vind ik het lekker om elke keer weer eens wat anders te dragen. Ik zag deze geur al vaker op de plankjes staan bij de bekende parfumeries maar toch elke keer niet gekocht. Waarom geen idee. Maar toch werd ik elke keer weer naar dit flesje toe getrokken. Ik rook de geur weer en ineens zat hij in het tasje mee naar huis! Mama mag zich ook wel eens verwennen toch?! Het is een hele subtiele en zachte geur. Een geur waarbij je je mooi gaat voelen wanneer je deze draagt. Aanrader voor alle dames onder ons en een feestje voor alle heren wanneer je meisje dit draagt!

 

Ik kocht deze geur bij Douglas voor de aanbiedingsprijs €56,10.


Agenda/planner van MY JOURNAL

 

Pregnancy brain is still going strong!!! Sinds de zwangerschap en erna is mijn brein een vergiet. Zonder iets op te schrijven kan ik gewoon niet meer leven. Doe ik dit niet dan vergeet ik letterlijk alles! Super vervelend en daarom is deze agenda echt een topper!

 

Geen poespas op de cover en aan de binnenkant, maar gewoon een agenda en planner in 1!! Er zitten zelfs boodschappenlijstjes in... Hoe handig! Geen losse briefjes meer maar alles bij de hand in 1 boek. Je afspraken plannen, boodschappenlijstje, things to do, notities en een planner voor de komende maand. De agenda is wel iets groter maar weet zeker dat deze ook in jou tas past! Zeker als moeder ga je niet zonder BIGBAG van huis!

Hou jij van lijstjes maken en bepaalde zaken te plannen of te noteren? De volgende items zijn ook verkrijgbaar:

- Wedding Journal 

- Travel Journal

- Notebook Journal

 

De agenda is verkrijgbaar op www.a-journal.nl voor €15,99. Scrub en shower oil van RITUALS

 

Deze producten van Rituals zijn al een hele tijd mijn favoriet en daarom deel ik dit graag met jullie! Ik weet dan ook zeker wanneer je deze heerlijke geurlijn ruikt je ook om bent!

 

Ik kreeg dit lekkers voor mijn verjaardag van mijn schoonzus. Ik beken eerlijk, ik kocht hiervoor niks van Rituals. Maar dit is pure verwennerij! Wanneer je de douche uitkomt en je de geur nog uren erna nog steeds ruikt...ik houd ervan. Je huid is heerlijk zacht en zeker met de koude dagen is de shower oil AMAZING!! 

 

Mocht je dit product nog niet kennen, dan kan je ze vinden bij de Rituals verkooppunten of op www.rituals.com.

 

Shower oil: €8,50 - Rice scrub €10,00


Goede nacht 2 van NUTRILON (vanaf 6 maanden)

 

Aangezien Wess vaak wakker is s'nachts zijn we nog steeds bezig met het zoeken naar een oplossing hiervoor. Hij dronk nog steeds 2 á 3 flessen op een nacht en hier moest iets aan gedaan worden.  Veel mama's kwamen met de oplossing om Bambix in de melk te doen zodat het wat dikker zou worden en hij hier dus langer mee door kan slapen. Maar toen Wess eenmaal de smaak proefde vond hij het helemaal niks.

Tot ik deze Nutrilon Goede nacht tegen kwam. En het grootste voordeel is, de melk wordt ook dikker en de smaak is hetzelfde als de gewone Nutrilon! En hij drinkt het heel erg graag. En de oplossing voor de vele flessen is gevonden want na een avondfles met deze melk wil Wess geen fles meer in de nacht!

 

Verkrijgbaar voor €5,99


Ballenbak van MISIOO

 

Zoals velen van jullie weten werd Wess op 23 November 1 jaar! Maar ja wat geef je je kindje die 1 jaar word... Ik had al vaker de ballenbak van Misioo voorbij zien komen maar toch nog even verder gekeken want ook de Wishbonebike stond hoog op het verlanglijstje. En toen kwamen opa en oma met het idee dit te willen geven! Hoe leuk?!

 

En wat is Wess er blij mee! Hij speelt er zo vaak mee en het leukste spelletje is natuurlijk om alle ballen zo snel mogelijk er uit te gooien... hihi! En het zijn er 200...! MAAR... ik heb deze ballenbak in de aanbieding gekocht bij www.hoothoot.nl! Dus TIP voor jullie om deze nog snel aan te schaffen met korting! 

 

Nu nog verkrijgbaar voor €93,00! Dus wees er snel bij!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0