Hometour van Karin!

Mijn vriend en ik hebben deze 2 onder 1 kap woning 5 jaar geleden gekocht. Het was de 2e bezichtiging. We waren opslag verliefd!

 

Nu ik foto's terug kijk van hoe het er toen uit zag denk ik; hoe dan? Er stond een muur tussen de woonkamer en keuken in, waardoor het heel klein oogde. Ook de meubels maakten het er niet veel beter op. Blijkbaar konden we er goed doorheen kijken 😉. Als eerste hebben we de muur eruit gebroken en alles lekker fris geverfd. Dat was al een heel verschil! Onze smaak was in het begin totaal anders dan dat het nu is. Zo leuk om te zien hoe snel dat veranderen kan! Waar we toen voor veel donker gingen met witte objecten, zijn we nu juist van het tegenovergestelde! De overhand wit, met donkere accessoires. We waren al een tijdje aan het denken over een verbouwing. Een nieuwe keuken, alles laten stucen en een gietvloer. Dat wilde ik al zo lang! Ik vind het strak ogen, maar tegelijkertijd ook heel rustig, maar met de juiste meubels ook gezellig! Vorig jaar zijn we begonnen met dit project, en wat zijn we er blij mee! We kozen voor een witte vloer. Met een donkere bank, en witte stoelen. Ook hebben we voor een mooie eettafel gekozen, die speciaal voor ons gemaakt is. Met de 3 draadstoeltjes en de leren eetbank erbij is dit een hele fijne plek om gezellig te eten geworden! Ik heb altijd al van interieur en stylen gehouden, maar sinds ik Instagram heb is dit echt wel een uit de hand gelopen hobby geworden op een hele leuke manier. Elke dag doe je er weer zoveel inspiratie op, en is het heel gezellig met al die positieve mensen!! Om mijn hobby nog meer uit te kunnen oefenen ben ik sinds kort ook mijn eigen interieur blog begonnen. (www.karin-interieur.nl) ik vond het super spannend, maar erg blij dat ik die stap genomen heb. Zo leuk om je passie te kunnen delen met heel veel mensen.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    ilse_vdvxx (donderdag, 04 januari 2018 17:24)

    Wat een gave binnenkijker Karin en Nikie. Heel mooi gedaan en beschreven.