Hometour van Tabita!

Een huis met een Scandinavische Charme

Coole, Nordic kleuren met een vleugje warme blush creëren een gezellige sfeer in de 118-jaar oude huis van 140 vierkante meter van Tabita. Ze heeft een passie voor styling en heeft haar hart verloren aan de mooie, Scandinavische eenvoud, dat tot uiting komt in haar keuze van meubilair, interieur en posters.

 

De fusie van grijs, wit, roze en stoffige groene mengt samen in perfecte harmonie dat in bijna elke kamer wordt herhaald. Ze vindt het leuk om te spelen met het licht. In de woonkamer heeft ze een grote, grijze riem spiegel van HAY Design opgehangen aan de muur om de zonnestralen te reflecteren.

“Licht is een zeer belangrijke bron in ons huis. Wij houden van licht! Daarom zijn alle muren romig wit geschilderd. Licht is gezond en het is zo mooi als het door de ramen stroomt. Maar we hebben wel een zacht grijze muur in de woonkamer en in de slaapkamer. De grijze tint is een perfect contrast met al het wit en pastel. Door de witte meubels zorgt de kleur ervoor dat hij opvalt!”, Zegt Tabita.

 

In de woonkamer staan grijze banken in de stijl van 1950 in een open opstelling die zorgen voor een gezellige ruimte. Ze zijn ingericht met grijs, zwart en blush kussens met lederen accenten. De stijlvolle uitstraling nodigt mensen uit om te gaan zitten en te ontspannen en te genieten van de rust die het pastel palet creëert. Kaarslicht is ook een van de favoriete manieren van Tabita om haar huis te vullen met echte, Deense HYGGE. Ze heeft een aantal kandelaars uit Kubus Door Lassen en ronde vazen uit Cooee Design met verse bloemen. De bloemen vullen de kamers met een frisse en gastvrije aroma- vooral de bloeiende hyacinten in grijze, betonnen potten.

 

“Het is belangrijk dat we kunnen ontspannen als we thuis zijn, en dat onze vrienden en familie het gevoel krijgen dat ze omarmd worden. Ik heb een aantal grof gebreide dekens. Mensen houden hier gewoon van en ze liggen altijd heerlijk in de banken. Het maakt me zo blij, dat vrienden zich thuis voelen als ze hier zijn.”, Zegt Tabita.

 

De eetzaal was drie jaar geleden bij het huis getrokken en kijkt uit op de achtertuin. Veel licht zweeft door de hoge deuren en ramen, waardoor het perfect is om exotische bomen te laten groeien zoals de olijfboom in de hoek.

  

Zwart komt voornamelijk voor in de grote keuken, waar de aanrecht is gemaakt van gepolijst, zwart graniet uit India. Er is ook een zwarte eettafel. De rest van de keuken hebben we in het wit gehouden met een vleugje roze. Tabita houdt van bakken en koken en mensen te verzamelen om de gerechten die bereid worden uit te serveren. Ze droomt over het ontwerpen van een loungehoek in de keuken, zodat mensen kunnen zitten en praten terwijl ze kookt.

 

“Sinds we onze tafel en stoelen verplaatst hebben naar de eetzaal, heb ik veel ruimte in de keuken. Een lounge zou absoluut perfect zijn voor deze vierkante meters. Dit is mijn volgende project!”.

Tabita's echtgenoot, Meik, zit in het proces van de renovatie van het huis, en dit najaar zijn de slaapkamer en de kamers van de kinderen boven klaar voor gebruik. De slaapkamer is een van haar favoriete kamers in Tabita's huis. “Ik heb de meest prachtige zonsondergangen in de slaapkamer. Als ik op het bed zit, kan ik liggen en genieten tegelijk van het prachtige landschap.

 

Over mij: Tabita is een 32-jarige Deense auteur, schrijver en zit in Public Relations en werkte als journalist. Ze publiceerde een Amerikaanse Historische roman in de Verenigde Staten in 2006. Op dit moment werkt ze aan een nieuw manuscript voor een andere roman. Ze is gevestigd in Denemarken en is getrouwd met Meik en moeder van 2 kinderen. Ze is zeer geïnteresseerd in het stylen van de woning en maakt gebruik van Instagram om inspiratie op te doen.

 

Je kunt haar vinden op haar profiel @tabita_aas.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Özlem (zaterdag, 06 januari 2018 17:51)

    Very very nice Home���