Visagiste en haarstyliste Adaja

Heel vaak krijg ik de opmerking, wat een leuk werk; visagiste & haarstyliste! Dat klopt inderdaad helemaal. Want hoe tof is het als je van je hobby je beroep kan maken?!

Ik neem jullie in mijn blogs graag mee achter de schermen als freelance visagiste en haarstyliste. Ook gaan er handige tip & trics voorbij komen.

Mijn voorliefde voor make-up en beauty ontstond al heel jong.

Als peutertje werden alle poppen en barbies netjes gekapt (lees.. kaal geknipt) en voorzien van een dikke laag crème en mooie gekleurde koppies. 

 

Op mijn 12e had ik een nagellak collectie waar de gemiddelde nagelstyliste jaloers op zou zijn. Elke week maakte ik nieuwe kunstwerkjes op mijn eigen nagels.

Vanaf de middelbare school waren mijn zusjes proefpersonen waar ik los ging met vlechten en verschillende make-up looks.

Na de middelbare school stond als een paal boven water dat ik iets met beauty wilde gaan doen.

 

Schoonheidsspecialiste was de meest voordehand liggende keus maar dit sprak mij niet voldoende aan. Make-up is namelijk slechts een klein onderdeel van de opleiding en haarstyling kwam hier niet aan bod.

Na een zoektocht kwam ik uit bij een particuliere make-up school in Amsterdam.

Met enorm veel plezier heb ik daar de opleiding en masterclass doorlopen.

Na de opleiding ben ik mij blijven bijscholen en heb meerdere cursussen gevolgd in haar en make-up technieken. Elke opleiding voelde als een feestje door bezig zijn met mijn grootste hobby en passie.

Direct na het afronden van mijn eerste opleiding heb ik mij in 2006 ingeschreven bij de KVK als zelfstandig visagiste & haarstyliste.

 

 

Aanvankelijk dacht ik dat het wel even zou duren voordat ik betaalbare opdrachten zou krijgen. Maar vanaf begin af aan heb ik eigenlijk altijd werk gehad.

Aan het begin met name door de goede naam van mijn opleiding. Na verloop van tijd werd ik puur geboekt op basis van mijn portfolio.

Dit jaar ben ik al 12 jaar werkzaam als freelancer en ik zou echt niet anders willen. Het geeft zoveel vrijheid en ik word echt blij van mijn werk.

De afgelopen 3,5 jaar heeft het werk op een wat lager pitje gestaan door de komst van 2 kindjes. Maar inmiddels ben ik weer volop aan het werk.

 

In mijn blogs zal ik vertellen over leuke opdrachten, het werken op de set, beauty en haar tips delen en mijn favorieten producten aan jullie laten zien.

 

Lees je gezellig mee?

 

Liefs, 

Adaja I Blush Beauty

 

www.iblush.nl

IG – iblushbeauty

FB - iblushevents

Reactie schrijven

Commentaren: 0