Hometour van Jolanda!

Hallo,

Ik ben Jolanda, en woon hier samen met Jeroen (de handige hubbie) zoon(tje) Jess (13 jaar) en onze chihuahua Mojo. 

In 2003 zijn we in dit huis komen wonen. We hadden veel huizen bekeken maar dat was het allemaal net niet. Totdat we dit huis tegen kwamen. We waren meteen verliefd erop maar moesten nog een klein jaar wachten omdat de vorige bewoners nog aan het bouwen waren. Toen het eindelijk zover was konden we er dan vrijwel ook meteen intrekken. 

Alleen de vloer hoefde opnieuw geschuurd en de muren een likje verf. De eerste 13 jaar hadden we alles vrij donker kwa inrichting.

 

Toen kwam ik op Instagram terecht en ging er een wereld voor me open. Op een jaar tijd hebben we alles omgegooid. Het enigste wat nog van de oude inrichting over is is de eettafel. Die heeft m’n vader zelf gemaakt en was voorheen bijna zwart gebeitst. We hebben de tafel helemaal opgeschuurd en nu past hij er perfect bij. 

De stoelen zijn allemaal verschillend, ik vind het heerlijk zo een mix van stoelen. Ooit wil ik er nog zo’n oude atelierstoel bij. De gave industriële kast heeft mijn man zelf gemaakt. Zoals verschillende andere dingen hier in huis. Heerlijk zo’n handige hubby! Ons tv meubel heb ik van celbeton blokken gemaakt. Simpel maar mooi. 

Ik hou echt van al het wit in huis en daarbij accessoires in de basis kleuren grijs en zwart. 

Verschillende sporten materialen en structuren vind ik ook geweldig en vindt je in ons huis dat ook overal terug. 

 

Mochten jullie het leuk vinden om me te volgen op Instagram dan kun je me vinden op @jooshome!!

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0