Hometour van Michelle!

Hi allemaal! Ik ben Michelle, 25 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend Maarten in Ridderkerk.

 

In maart 2016 hebben wij alles getekend voor het huis waar we nu in wonen. Zoveel keuzes die je dan al moet maken. Er stond nog niet eens een huis! Gelukkig was de kleur van het huis al bepaald. Ons huis moest wit worden, daar was ik zeker blij mee! 

Over de meeste dingen waren we het gelukkig wel eens. We hebben ervoor gekozen om de badkamer en het toilet via de bouw te laten doen. Dit scheelde ten eerste in de kosten en we vonden de ‘’basis’’ badkamer en toilet eigenlijk gewoon prima! De keuken werden we het niet helemaal over eens met wat wij wilde en wat hun te bieden hadden, dus dit hebben wij via Ikea gedaan, waar ik overigens super tevreden over ben! 

 

In oktober datzelfde jaar was het eindelijk zo ver: de sleutel van ons nieuwbouw huis! Het klussen kon beginnen. Gelukkig hebben wij hele handige mensen in de familie die ons heel erg hebben geholpen. Zelf zijn wij namelijk niet zo heel erg handig hihi. De badkamer en wc waren zo goed als klaar. We hebben alleen een andere wastafel + kast gekocht en een glazen wand geplaatst in de douche hoek.

 

Door het hele huis hebben wij laminaat laten leggen. Ik hou van de houtlook die het heeft en ben echt super tevreden met de vloer!

Qua stijl weet ik niet helemaal precies hoe ik het moet noemen. Ik vind verschillende dingen leuk en die probeer ik ook met elkaar te combineren. Industrieel vind ik toch wel het leukste maar ik hou ook van wit! Daarom hebben we ook voor een witte keuken gekozen, maar dan wel met een beton look blad. Het meest blij ben ik met de zwarte stalen kast! Deze past (vind ik) super goed in ons huis en het is echt een eye-catcher! Ik koop de accessoires en overal en nergens. Kringloop winkels vind ik ook super leuk om het daarna zelf op te knappen. Net zoals de zwarte sieraden box in onze kasten kamer. Deze kocht ik van de oma van een vriendin. Hij was wit en ik heb hem mat zwart geverfd en hij staat super! Zoals jullie zien ben ik fan van cactussen! Die staan echt overal en nergens in alle soorten en maten haha. Ook kom ik ook heel graag bij Loods5 maar daar is mijn portemonnee niet altijd even blij mee haha.

 

Verder heb ik nog wel wat wensen voor in huis. Ik wil heeeel graag een zwarte stalen deur tussen gang en woonkamer! Ook dat is nog even doorsparen. Onlangs heb ik een nieuwe fauteuil besteld en die komt als het goed is bijna binnen. Het is een grote, zwarte fauteuil in vintage leer. Die stond ook nog wel op mijn lijstje en die hebben we (super lief) van mijn ouders gekregen!

 

Officieel wonen we er sinds half november 2016 in deze woning. Ik vind het zelf heel fijn wonen hier in het dorp waar ik al mijn hele leven woon. Vrijwel alles zit in de buurt en je bent binnen 15 minuten midden in het centrum van Rotterdam. Ideaal!

 

Wil je meer zien van ons huis? Neem gerust een kijkje om mijn Instagram pagina; @mich.wonen

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0