Visagiste en haarstyliste Adaja

Jullie kennen het vast allemaal wel. Na een gebroken nacht je bed uit komen en er  achter komen dat je weer heel wat werk te verzetten hebt..

Wallen tot je knieën en rood doorlopen ogen. Dat vergt weer heel wat opknap werk op de vroege morgen.

 

Ik zal jullie mijn ultieme ‘early morning trics’ vertellen. But first COFFEE!!

 

Meestal is het hier ’s ochtends in huis haasten, rennen en vliegen. Vandaar dat mijn beauty routine super snel is. Tussen de bedrijven door worden zelfs de kids nog aangekleed, haren gestyled, en voorzien van een ontbijtje. En dat alles in 10 minuutjes. (Oke.. het ontbijten duurt gruwelijk lang.. maar hey, daar hebben we t nu niet over ;-) )

 

 

Tijdens het douchen gebruik ik de facewash van Chanel. Deze ruikt heerlijk en reinigt mijn huid perfect. (Chanel – Gel Pureté  )

De facewash gebruik ik zowel ’s ochtends als ’s avonds. Na het douchen breng ik mijn dagcrème aan welke mijn huid direct comfortabel laat voelen. (Biodroga, Caviar & Radiance )

Als mijn huid erg onrustig is en veel roodheid vertoont dan kies ik voor een kalmerende dagverzorging.(Lancôme Hydra Zen )

Rondom mijn ogen breng ik oogcrème deppend aan, richting mijn slapen. Dit zorgt ervoor dat de bloedcirculatie gestimuleerd wordt en overtollig vocht makkelijker wordt afgevoerd. Ik zeg, win win. (Biotherm Skin Best Eyes )Tijdens het ontbijt ritueel van de kids doe ik ondertussen mijn make-up. Op dagen dat ik echt last heb van wallen of erg donkere kringen, gebruik ik het wonderproduct, Instantly Ageless. En ja, het maakt zijn naam waar! In 3 minuten tijd zorgt het ervoor dat je huid zich aanspant en lijntjes zichtbaar verminderen en wallen verdwijnen. Je brengt dit deppend aan onder je oog en zorgt ervoor dat het vochtig blijft. (Niet volledig uitsmeren dus) Tijdens het drogen voel je de huid aanspannen. Ik vind dit altijd een gek gevoel maar het trekt wel binnen een half uurtje weg en het mooie effect houdt de hele dag aan! Ideaaaal.

( Instantly Ageless , I Blush Beauty)

 

 

Op dagen dat de schade meevalt ga ik voor mijn dagelijkse routine. Mijn absolute NR. 1 is een goede camouflage of concealer. Na nachten van weinig slaap een ware lifesaver. Hier start ik dan ook altijd mee. Onder mijn ogen gebruik ik flink wat camouflage.

Let erop dat dit minimaal 1 tint lichter is dan je eigen huid, anders werkt het averechts. Mijn old time favourite was het camouflage pallet van T.LeClerc. Dit is in Nederland heel lastig verkrijgbaar, dus ik heb een nieuwe budget variant gevonden die erg goed werkt en de hele dag blijft zitten! (Essence, Touch Soft Mousse 01) Oneffenheden of rode vlekjes werk je hier ook heel gemakkelijk mee weg. Daarna gebruik ik als ik moet werken een foundation. (Sans Sourcis, Thermal Moist) Als ik vrij ben gebruik ik alleen een bronzing poeder. Deze breng ik aan op mijn jukbeenderen richting m’n slapen, een beetje op mijn neus, en langs mijn haargrens. (Nouba, Bronzing Powder)

Daarna trek ik langs de bovenkant van mijn wimpers een lijntje met een zwart of donkerbruin oogpotlood. (Lancôme , Le Crayon Khôl) Daarover heen breng ik een dun laagje donkerbruine oogschaduw aan. Dit doe ik over het lijntje heen. (Essence, Shape & Shadows eye contouring palette) Onder mijn ooglid breng ik vanaf de buitenzijde tot halverwege ook een smal lijntje aan met de bruine oogschaduw. In mijn ooglid trek ik tot halverwege een lijntje met het oogpotlood. Een flinke laag mascara op alleen mijn bovenwimpers (voor een frisse blik) maakt de oogmake-up af. (Lancôme, Monsieur Big Mascara) Op mijn wangen gebruik ik een klein beetje blush op de appeltjes van mijn wangen. (Sephora - Fushia Glacé) Op mijn lippen alleen wat transparante gloss of balsem van Rituals. 

 

Als laatste spray ik een van mijn favoriete parfums, Flowerbomb, Alien of Chloé.

 

Na mijn make-up doe ik snel mijn haar. En ook daar zijn handige trucjes voor als je weinig tijd hebt. In een andere blog vertel ik daar meer over.

 

Bovenstaande beauty routine kan je binnen 5 tot 10 minuutjes uitvoeren.

Dat zorgt weer voor wat extra tijd voor een bakkie koffie ’s ochtends. ;-)

 

Liefs, Adajawww.iblush.nl

IG  I Blush Beauty

FB I Blush Events

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0