Hometour van Machteld!

Hoi, ik ben Machteld!

 

Ik woon samen met Jasper en Babs de kat.

We wonen hier sinds augustus 2017. Er moet nog veel gebeuren maar we zijn al aardig ver. In het dagelijks leven ben ik goudsmid bij een juwelier en heb naast mijn baan mijn eigen bedrijf 'Mach’s sieraden'! (Instagramacc. @machs_sieraden)

Ik heb een leuke webshop en ik sta op leuke events en markten. Je vind de webshop via het volgende adres: www.machs-sieraden.com

En ben gek van interieur styling. Misschien ooit in de toekomst dat ik er wat mee ga doen.  Zou ik echt zo tof vinden! Of wie weet een cursus die ik kan volgen. Of om mijn sieraden en interieur samen te voegen lijkt me ook tof.

 

Mijn stijl is vintage, industrieel, Scandinavisch, stoer en zacht. Ik hou van stoere elementen maar moet wel wat zachts tegenover staan. 

Zoals dat onze keuken zwart is maar de woon en eetgedeelte zachte kleuren op de muur hebben. En daardoor toch knus is.

 

Heb mijn tafel zelf gemaakt daar ben ik best trots op. Ik krijg ook veel complimentjes dus dat is erg leuk. Ben ook gek op oude spullen zoals de letterbak die van mijn ouders is geweest en de oude vintage kast met lades die ik tegen kwam in een winkel. Nog steeds erg blij mee!

 

Wil je meer weten? Je kunt mij vinden op Instagram via @mach.s!!

Liefs Machteld 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0