Pinterest Top. 10 - BOOKSHELVES

Zoals vele van jullie misschien al weten gaan wij over een aantal weken verhuizen! Daarom zijn wij op dit moment super druk bezig met onze inrichting. De keuze stress is dan ook optimaal aanwezig want wat willen we nu precies...?!! Onze kleine man Wess krijgt natuurlijk ook een nieuwe kamer. En zo dol als wij allebei zijn op leesboekjes, ben ik nu flink aan het rond neuzen voor de perfecte boekenplankjes! Hoe leuk is het om een hoekje in te richten waar je samen met je kleine kan lezen uit jullie favoriete voorleesboekjes!

 

In Wess zijn oude kamertje hebben wij ook twee boekenplanken. Onze verzameling aan leesboekjes wordt steeds groter en hebben dus meer ruimte nodig om deze boekjes kwijt te kunnen! Wat ik inmiddels wel heb geleerd is dat ik in het nieuwe huis geen planken wil zonder opstaand randje aan de voorkant. Het nadeel van deze planken is dat wanneer je een boekje met de kaft naar voren zet er deze dus super makkelijk afglijd (en ik kan je vertellen, daar knappen ze niet van op!). Dit moet dus echt anders.

 

Daarom deel ik vandaag mijn Pinterest top. 10 in de thema BOOKSHELVES! Ik hoop jullie hiermee te inspireren en mochten jullie nog leuke ideeën of tips hebben, ze zijn altijd welkom!

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0