We are going to IBIZA!!

 

Zoals vele van jullie misschien wel weten gaan wij deze zomer op vakantie naar Ibiza. Vorig jaar zijn wij door mijn zwangerschap niet op vakantie geweest en dat gaan we dit jaar dubbel en dwars inhalen met ook nog 2 weekendjes weg naar Terschelling. (Waar ik al mijn hele leven kom) In mei gaan we en weekend met z'n 3e in een heerlijk hotel aan het strand en in augustus gaan we weer naar Terschelling want mijn opa en oma zijn dan 60 jaar getrouwd! (Wat een prestatie he?!) We hebben dan een boerderij afgehuurd met de hele familie! Maar ik dwaal af, terug naar Ibiza!

 

 

Wat vonden wij (voornamelijk ik!) het lastig een vakantie te kiezen met een kleintje van net 1. Toch je eerste vakantie als 'gezin'. Jeroen wilde heel graag in 2 dagen naar Italië rijden en daar op een camping verblijven in een luxe caravan. Vond ik een top plan alleen dat autorijden... Ik vind het echt niks en verveel me na een uur en 3 sudoku’s verder al de pleuris (excuus voor mijn taalgebruik) En ik kreeg het ook al benauwd als ik me zat te bedenken dat ik Lux ook nog 2 dagen in die auto moest vermaken... Kortom; Dit gingen wij niet doen. Toen hadden we het idee om dan met de auto 1 dag te rijden, kwam je ergens in Frankrijk te recht ook hartstikke leuk! Maar zei Jeroen; hoe langer je rijdt des te mooier weer heb je.. En ik wilde het liefst zo kort mogelijk rijden. Lastig lastig lastig.. Toch was dit ons plan totdat ik me ineens bedacht dat je ook op vliegvakantie kan! Jooohhh wat een idee!! 

Enthousiast begon ik op mijn telefoon te zoeken naar vliegvakanties en kwam uit bij Spanje, zoiets leek me wel leuk. Toen ik in me linkerooghoek ineens het woord IBIZA las dacht ik 'O Ibiza! Super leuk máár ook super duur' We hebben het financieel helemaal niet slecht maar met net een babytje erbij dacht ik dat gaat 'm gewoon niet worden. Toch even erop klikken en kijken wat ze hebben. Tot mijn verbazing scheelde het niet eens zo heel erg veel met bijvoorbeeld Mallorca. Ontzettend leuk hotel, met nog 3 extra kinderbadjes voor Lux, pal aan het strand en ook nog all-inclusive voor het ultieme vakantie gevoel! (Niet hoeven koken en wassen leek me ook wel relax als je op vakantie bent!) IK was op mijn werk en appte Jeroen snel de link van deze vakantie door. Hij zou even "kijken" was zijn antwoordt.  Na 20 minuten appte hij terug: "Wil je een annuleringsverzekering?"

Gelijk belde ik hem op: "GA JE BOEKEN?" "Jazeker" zei Jeroen, "we gaan naar Ibiza!"

 

 

 

Mijn dag kon niet meer stuk! Wat een heerlijk voorruitzicht zeg! Onze eerste vakantie met z'n 3en. Nog een paar maandjes wachten en vooral genieten van de voorpret! Ik mag wel vast een grotere koffer gaan kopen met een baby moet je natuurlijk veel meer meenemen...!  

 

Tot volgende keer! 

 

Thanks for reading!

-xxx- Robin

Reactie schrijven

Commentaren: 0