Pinterest TOP. 10 ZWART STAAL

Weer een nieuwe top. 10! Tja, ik kan het niet laten jongens... Een thema waar ik vreselijk verliefd op ben maar heel eng vind om het te combineren in ons nieuwe huis. Zwart stalen meubels! 

 

Helemaal van deze tijd en je ziet niet anders wanneer je de meubelzaken in loopt. Het is stoer en  tegelijker tijd toch heel chique en strak. En hoewel je denkt dat het zwarte staal heel koel uit kan stralen, is het juist heel warm wanneer je het combineert met hout. 

 

Ik moet wel heel eerlijk bekennen, we hebben onze nieuwe meubels inmiddels besteld maar daar zitten geen zwarte stalen meubels bij... Toch komt het zwart wel terug. Ons keukenapparatuur is namelijk zwart, de lampen boven de eettafel zijn zwart staal en ook komt er een grote spiegel in huis die zwart is. 

 

En de mensen die mij goed kennen weten dat ik dol ben op zwart. Deze kleur kan dus niet ontbreken in ons nieuwe paleisje! Maar ja, het is een top. 10... maar wat staat er dan op nummer 1?

 

De stalen deuren natuurlijk!!!


ZUCHT... Zijn ze niet prachtig?! Als er toch iets op mijn wensen lijstje moest staan, dan stonden deze met stip op nummer 1! 

 

Je moet er misschien van houden maar hoe mooi is het als je midden in je huis bepaalde ruimtes kan afsluiten met twee prachtige zwarte stalen deuren. En het voordeel aan dit materiaal is dat je het werkelijk met elk mogelijke kleur kan combineren. 

 

Ons nieuwe huis is nou weer niet zo groot dat ik midden in mijn huis twee deuren kwijt kan maar je moet altijd dromen blijven hebben. Dus wie weet ooit in de toekomst... 

 

Maar naast deze prachtige deuren vind ik het zwarte staal overal mooi in huis. In meubels, lampen en accessoires, noem maar op!!

 

Wil jij graag ook het zwarte staal in huis halen maar heb je geen idee hoe, wat en waar? Zeker een aanrader om dan eens Pinterest te bezoeken.

Wanneer je zoekt op zwart staal in interieur, dan krijg je enorm afbeeldingen bomvol met inspiratie!

 

Heel veel succes! En mocht je het leuk vinden om jou interieur te delen met onze lezers? Laat dan even een berichtje achter i onze contactformulier en dan kijken we naar de mogelijkheden! Geniet van jullie weekend!

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0