Kähler Design is dit jaar de trotse winnaar van de iF DESIGN AWARD

Kähler Design is dit jaar de trotse winnaar van de iF DESIGN AWARD. Het winnende product, de Hammershøi theepot, won de wereldberoemde designprijs in de categorie huishouden en tafelgerei. De theepot ontving de prijs van een 63-ledige jury, samengesteld uit onafhankelijke experts van over de hele wereld. De vakjury verkoos het product om het moderne ontwerp, het decoratieve messing handvat en het ingebouwde filter dat schenksnelheid regelt en tegelijkertijd de theeblaadjes filtert. De concurrentie was zeer intens: er waren meer dan 6.400 inzendingen uit 54 verschillende landen welke allemaal hoopten de kwaliteitsstempel te ontvangen.

 

De Hammershøi theepot is een mooi en functioneel design product gemaakt in overeenstemming met de historische principes van design en het nuttigen van thee. Dit weerspiegelt zich zowel in de elegante lijnen op het ronde ontwerp en in de ingebouwde filter in de tuit. De tuit heeft kleine gaatjes in het porselein waardoor de theeblaadjes in de theepot zullen blijven wanneer de thee gedronken wordt op traditionele wijze.

 

DE HAMMERSHØI COLLECTIE

De Hammershøi collectie van Kähler is ontworpen door Hans-Christian Bauer. Hij haalde inspiratie uit de originele werken van de ontwerper Svend Hammershøi daterend uit het begin van de twintigste eeuw. Elk ontwerp is uiterst nauwkeurig op het gebied van silhouet, kleur en de praktische toepassing. De theepot is een goed voorbeeld van de traditionele focus van Kähler waar de balans tussen een onberispelijk design, een hoogwaardige kwaliteit en een praktische toepassing centraal staan.

 

 

iF DESIGN AWARD

De iF DESIGN AWARD wordt reeds 65 jaar erkend als een graadmeter van kwalitatief en bijzonder design. De iF is wereldwijd bekend vanwege zijn expertise op het gebied van design en dat maakt de iF DESIGN een van de meest belangrijke design prijzen van de wereld. 

 


 

 

Hammershøi Theepot

Kleur: Indigo.

1,2 L.

Prijs: €99,90 

 Bezoek nu ook de website: https://www.kahlerdesign.com

Reactie schrijven

Commentaren: 0