Mama Robin

Lux gaat logeren.

Het weekend van 10 en 11 februari hadden Jeroen en ik al weken vaststaan; Dat weekend was voor ons en zou Lux gaan logeren bij oma (mijn moeder). Hij is al bijna een half jaar dus het mocht ook wel een keer. Jeroen en ik waren toe aan quality time. Jeroen werkt echt kei en keihard meestal 50 uur in de week en heeft daarnaast nog een papa-dag, helpt in het huishouden en kookt! (Ik ben daar niet zo sterk in )Zelf had ik ook wel even zin in rust en samen met mijn man zijn. Begrijp me niet verkeerd hoor mama zijn is het aller aller leukste wat er is maar je bent ook nog vrouw/vriendin en tijd voor jezelf en elkaar is essentieel. (Vinden wij!) Dus rust en relaxen was het sleutelwoord voor dit weekend, dan kom je al snel uit op de sauna! HEERLIJK!!! 

 

 

Een paar dagen van tevoren begon ik een beetje onrustig te slapen en Jeroen droomde veel over Lux. Lekker overdreven denk ik nu ook wel hoor maar alles voor het eerst is en blijft spannend. Ik was benieuwd hoe Lux het zou vinden; s'nachts niet in zijn eigen bedje, ons zo lang niet zien, zou hij net zoals thuis doorslapen of juist alles bij elkaar krijsen omdat hij ons zo mist??.. Je weet 't niet. 

Maar goed piekeren is sowieso mijn sterkste kant dus sliepen we een paar dagen onrustig... 

 

De dag brak aan zaterdag 10 februari en we hadden er echt zin in! Nadat we s'ochtends met Lux hadden gespeeld en geknuffeld konden we hem met een gerust hart achterlaten. Eenmaal in de auto onderweg naar de sauna lieten we het ook echt los. Genieten samen zeiden we! Zo vaak zijn we tegenwoordig niet meer samen en hebben ons hier zo erg op verheugd ik ga me niet de hele tijd zitten afvragen hoe het thuis gaat (zei ik tegen mezelf!) De sauna was heerlijk en wat nog  beter was; je mag geen telefoon meenemen, niks appen bellen of checken. Gewoon heerlijk samen ontspannen. Dat ging ons super goed af! Om 18:00 gingen we richting het restaurant om te dineren. Toen liep ik voor het eerst langs onze locker om mijn telefoon te pakken. 

 

Even mijn moeder appen of alles goed gaat. Ze antwoorden gelijk terug dat Lux lekker lag te spelen en om 20:00 zijn laatste flesje kreeg en daarna zou gaan slapen. Rond 21:00/21:30 reden Jeroen en ik richting het hotel en belde ik mijn moeder nog even. Alles was goed gegaan en Lux was als een blok in slaap gevallen. Jeroen en ik hebben een heerlijke avond én nacht gehad in het hotel en s'ochtends kregen we heerlijk ontbijt op bed geserveerd! om 07:45 appte ik mijn moeder hoe de nacht was gegaan en ze zei dat Lux nog steeds sliep en niet wakker was geweest! Wat ben je op zo'n moment extra extra extra trots op je kind! We kunnen dus snel nog een keer weg. Máár eerst heeeeeeel veel kusjes en knuffels voor onze stoere vent!

 

Thanks for reading xxxx Robin

Reactie schrijven

Commentaren: 0