Mama Robin

HOERA! Lux een half jaar!

 

Wat is dit half jaar voorbij gevlogen! Nog nooit in mijn hele leven heb ik iets als 'snel' ervaren maar dit... Wat ze zeggen is waar; "geniet maar want voor je het weet zijn ze groot"! 20 augustus 2017 om 17:49 werd Lux geboren. Deze datum en tijd vergeet ik nooit meer. Maar wat was het afgelopen half jaar een rollercoaster van emoties, geluksmomentjes, huilbuien, depressief gedrag en keiharde slappe lach momenten. Echt van alles is voorbij gekomen. Niet alleen Lux maar ook ik ben erg veranderd. (En niet alleen positief kan ik je vertellen!) Sinds dat Lux geboren is gaan mijn emoties alle kanten op en na 6 maanden is dat nog steeds zo. Ik kan ineens uit mijn slof schieten, ontzettend prikkelbaar zijn of moeten huilen om kleine dingen. (Het zullen de hormonen wel zijn zullen we maar zeggen!) 9 maanden op en 9 maanden af, nog 3 te gaan!.. Het komt wel weer goed we nemen de tijd en echt HULDE aan mijn fantastische man die zo geduldig met mij is als ik weer een van mijn buien heb! I LOVE YOU! 

Maar nu wil ik het natuurlijk hebben over onze knapperd! Want wat is hij veranderd zeg het afgelopen half jaar! (logisch ook) Ik vind het zo onwijs snel gaan allemaal. Ik kan echt huilen als ik s'ochtends Lux uit zijn bedje haal en hij anders kijkt, meer kan of er volwassener uit ziet! Maar het is ook enorm leuk om te zien dat je kindje zo veranderd, groeit en van alles kan. 

 

Lux kan nu:

- Zijn armpjes uitstrekken naar ons

- Schaterlachen

- Zijn voetjes pakken

- Omrollen

- Gillen (echt hard ook!)

- Je volgen met zijn ogen of hele lijf

- Speeltjes vastpakken, aan mijn haren of keihard aan papa's baard trekken (Super leuk!)

- Een soort van kusjes geven met zijn mond open en als je mazzel hebt met een lading kwijl erbij ook! 

- Plaatjes kijken en bijna een bladzijde omslaan met boekjes lezen.

- En het aller aller leukste: Hij herkent ons ook echt als hij ons ziet. Dan krijgen wij een super grote glimlach en kan ik alweer janken! #emomommy 

 

 

Nu we een half jaar verder zijn mét baby in ons leven komt er ook echt meer ritme. Het was even zoeken en soms nog steeds hoor! Vooral als je wilt afspreken met vrienden en je zit net tussen 2 slaapjes in of flesjes (HELP!) Maar goed we bewegen met de dag mee en het gaat hartstikke goed. Lux is een onwijs lieve, grappige onwijs vrolijke, geduldige en tevreden baby die zodra je hem maar aandacht geeft zijn liefste glimlach opzet en iedereen doet smelten. Voor je het weet wordt Lux 1 en is hij geen baby meer. We gaan dus keihard genieten van het aankomende half jaar want voor je het weet loopt onze kleine kanjer! Super leuk dat jullie mij al een half jaar (of langer) volgen! Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte van alle gebeurtenissen in ons leven en van al Lux zijn groeimomentjes! 

 

Dikke kus Robin

Reactie schrijven

Commentaren: 0