MamaChannel

MamaChannel is het videoplatform met kennis, kunde en ervaring om de weg naar het moederschap zo gezond en leuk mogelijk te maken. Tijdens je zwangerschap of wanneer je onlangs bevallen bent wil je het beste voor jezelf en jouw kindje. Vaak draait alles om het kindje, maar bij MamaChannel gaat het om de moeder. Op internet is veel onbetrouwbare en tegenstrijdige informatie te vinden. MamaChannel biedt daarentegen deskundig advies omtrent voeding, lifestyle en vrouwen krijgen hier de kans om vragen te stellen over de fase waar ze in zitten.

Het platform neemt je bij de hand tijdens deze mooie en spannende reis naar het moederschap. Het geeft houvast doordat (aanstaande) mama’s alle nodige informatie bij één betrouwbare en onafhankelijke bron vandaan kunnen halen. MamaChannel wordt in februari 2018 gelanceerd en is geheel onafhankelijk.

 

Het platform is opgericht door orthomoleculaire voedingsadviseurs én ervaringsexperts Sharon Looyen en Desirée Domacaseé. Beiden hebben een eigen praktijk waarin zij moeders gedurende en na de zwangerschap begeleiden. Tijdens hun werk merkten zij dat zwangere vrouwen vaak veel vragen hebben waarbij zij niet weten aan wie ze deze kunnen stellen. Vragen die normaal niet gesteld durven te worden, komen in deze veilige en anonieme omgeving wel aan bod. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je niet onnodig veel aankomt tijdens je zwangerschap? Wat kun je doen tegen misselijkheid of obstipatie? Wat kun je het beste eten en wat niet? Met MamaChannel focussen zij zich op wat wel mag tijdens de zwangerschap in plaats van wat allemaal niet mag.


Deskundig en onafhankelijk advies

Dit doen zij door middel van op maat gemaakte voedingsschema’s, recepten, checklists en content in de vorm van artikelen en video’s. Hierin laten zij andere deskundigen zoals gynaecologen, seksuologen, maar bijvoorbeeld ook yoga experts aan het woord. Er wordt onder andere besproken hoe je zwangerschapskwaaltjes kunt voorkomen of verhelpen. Daarnaast biedt MamaChannel kersverse mama’s ook veel inspiratie en herkenbaarheid. Bekende personen worden bijvoorbeeld geïnterviewd over hoe zij omgingen met zwangerschap en moederschap. Er is zelfs de mogelijkheid om een online consult in te plannen.

Gepersonaliseerde aanpak

De content die wordt getoond op MamaChannel is gepersonaliseerd. De gebruiker geeft haar voorkeuren door en de content wordt hier vervolgens op toegespitst. Zo wordt er gekeken naar hoeveel weken je zwanger bent, hoe oud jouw kindje is en wat jouw dieetwensen zijn. Wanneer je vegetarisch bent, wordt hier bijvoorbeeld rekening mee gehouden bij het samenstellen van de voedingsschema’s. Zo heb je met MamaChannel altijd jouw persoonlijke coach binnen handbereik. 

Over MamaChannel

MamaChannel is het deskundige online platform voor aanstaande en nieuwe moeders. MamaChannel biedt advies omtrent voeding, lifestyle en vrouwen krijgen de kans om vragen te stellen over de fase waar ze in zitten. Het geheel onafhankelijke platform is in februari 2018 opgericht door orthomoleculaire voedingsadviseurs én ervaringsexperts Sharon Looyen en Desirée Domacaseé. Kies voor het Start (€2,95p/w) , Populair (€4,95p/w) of Royaal (€6,95p/w) pakket. www.mamachannel.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0