Neolac biologische opvolgmelk

 

Als je zwanger bent moet je beslissingen maken over wat je je kleintje graag wel en niet wil geven. Zeker qua voeding. Want kies je ervoor om na de geboorte borstvoeding te geven of begin je gelijk met kunstvoeding? Neolac biologische opvolgmelk en peutermelk is een geschikte optie om aan te bieden. De combinatie van biologische weidemelk uit Nederland, de duurzame ingrediënten en een handige verpakking biedt jou kleintje een passend biologisch vervolg. (LET OP: De beste voeding voor je kindje is borstvoeding. Borstvoeding bevat alles wat je kindje nodig heeft voor een gezonde groei en ontwikkeling.)

 

Biologische weidemelk

De melk in de biologische flesvoeding is afkomstig van koeien die een groot gedeelte van het jaar lekker luieren en grazen in de wei. Wanneer het weer hiervoor niet geschikt is staan de koeien in een ruime stal en krijgen ze uitsluitend biologisch voer.

 

Duurzame ingrediënten

De biologische flesvoeding bevat belangrijke voedingstoffen zoals vitamine A, C en D die de normale werking van het immuunsysteem ondersteunen.

 

Handige verpakking 

De blikken zijn gemaakt van duurzame materialen die na het gebruik bijna volledig gerecycled kunnen worden. De verpakking is ontworpen voor gebruiksgemak, goeie hygiëne en zit er een deksel op waar je het lepeltje in kan bevestigen. Zo hoef je nooit met je vingers door de poeder heen om het lepeltje te kunnen pakken!

 


Het assortiment

2. Als je besluit geen borstvoeding meer te geven, dan is Neolac Organic 2 Biologische Opvolgmelk een natuurlijke keuze om je kleintje alle nodige voedingsstoffen te geven als onderdeel van een gevarieerd dieet.

3. Na het eerste jaar is je kleintje geen baby meer, maar een peuter en is erg actief. Hij of zij heeft gezonde en gevarieerde voeding nodig en Neolac Organic 3 Biologische Peutermelk past daar bij.Mijn ervaring met de Neolac peutermelk

Tijdens mijn zwangerschap had ik besloten om borstvoeding te willen geven. Ik wilde het heel graag proberen en ik vond het een heel fijn idee om zelf mijn kindje te kunnen voeden. Gelukkig is deze periode super goed verlopen en heb ik Wess de eerste vier maanden borstvoeding kunnen geven. Aangezien ik na deze vier maanden op mijn dieet ging letten merkte ik dat mijn productie veel minder werd. Ik heb er toen voor gekozen om de borstvoeding af te bouwen en op opvolgmelk over te gaan. Maar welk merk past nou het beste bij ons? Aangezien ik de voeding voor mijn zoontje erg belangrijk vind wil ik voeding geven waardoor Wess niks 'te kort' komt. 

 

Ik werd benaderd door Neolac met de vraag of ik hun biologische peutermelk  uit wil proberen! En bij het woord biologisch was ik al meteen enthousiast!

 

Wess is inmiddels al weer 15 maanden en drinkt nog zo'n 1 a 2 flessen per dag. De verpakking is heerlijk in gebruik en zeker de print van nijntje valt hier goed in de smaak! En Wess weet de verpakking nu al te vinden in de Etos! Maar waarom kies ik voor Neolac peutermelk en niet gewoon voor halfvolle melk? Om er zeker van te zijn dat Wess genoeg 'voedingsstoffen' binnenkrijgt, geef ik hem nu Neolac peutermelk. Er zijn dagen dat Wess zich niet lekker voelt door een griepje, tandjes of een sprongetje maar wat Wess dan wel graag heeft en troost uit haalt is de fles met peutermelk. Melk waar je zeker van weet dat er de juiste voedingsstoffen in zitten. Natuurlijk heeft Wess op deze leeftijd niet genoeg meer aan een fles melk maar op dat soort momenten geef ik hem liever Neolac peutermelk dan een flesje met halfvolle melk. (er zit per 100ml wel iets meer suiker in Neolac melk dan in halfvolle melk)

 

 

Ik hoop dat ik jullie heb weten te enthousiasmeren om de opvolgmelk of peutermelk van Neolac ook uit te proberen! Je kunt ze in de schappen van Etos en Ekoplaza vinden of je kan ze bestellen via de website www.neolac.nl!!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0