Hometour van Jessie!

Zolang ik mij kan herinneren ben ik bezig met, schuiven, veranderen... Het mooi maken van mijn “habitat”. Van mijn kinderkamer tot mijn studentenkamer tot de 3 woningen waar ik tot nog toe heb gewoond. Ik heb vele stijlen gehad, vele kleuren geprobeerd, maar wit blijft voor mij toch echt de shit... met een beetje zwart.

Hoewel mijn stijl niet echt te omschrijven is in 1 woord, zal mijn liefde voor wit en licht met daarbij de tegenhanger zwart altijd blijven. Als ik door insta scroll worden mijn ogen altijd getrokken naar foto’s die deze ingrediënten bevatten.  

 

Ik ben Jessie.  Bijna 4 jaar geleden hebben mijn vriend en ik dit huis gekocht. We wonen er samen met mijn zoon van 12 en dochter van 10.

Dit huis was een droom voor ons. Niet qua aankleding, maar de grootte en indeling waren perfect. Nadat het plafond en de muren gestript waren, de vloeren, wc, keuken en wat muurtjes eruit gesloopt waren, konden we het blanco canvas invullen met onze wensen en keuzes. Heerlijk! Vrij neutraal, ivm mijn veranderdrang. Maar met een neutrale basis kun je alle kanten op.

 

In de tussentijd zijn er al veel meubels gekomen en gegaan. We hebben veel geschoven en anders ingedeeld, muurtjes geverfd en weer overgeverfd.

En in tegenstelling tot wat veel mensen denken, ben ik helemaal niet zoveel geld kwijt aan spullen voor in huis. Ik struin marktplaats, kringloopwinkels en rommelmarkten af en ik maak en decoreer veel zelf. Zoals wandhangers, kussens, bloempotten, manden enz. Ik kan moeilijk spullen weggooien, dus  woonspul waar ik op uitgekeken ben verban ik naar de bijkeuken. Als ik weer veranderdrang krijg, kijk ik in mijn “collectie” en verf of spuit ik iets over. Lijkt het toch weer nieuw. De bijkeuken is inmiddels uitgegroeid tot mijn persoonlijke woonwinkel ;).

 

Mijn vriend is handig, zijn beste vriend is nog handiger. Samen zijn we een prima klusteam. Ik vooral in het bedenken, zij in het uitvoeren hahaha. De houten schuifdeur in de woonkamer hebben ze bijvoorbeeld samen gemaakt en opgehangen. 

 

We hebben voor binnen nog wat projectjes op stapel liggen, maar ik popel om aan de tuin te beginnen. Die kan wel een mini make-over gebruiken. En zo blijf je lekker bezig....

 

Vind je het leuk om meer te zien? Volg me op Instagram: @missmangohome

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0