Een kijkje in mijn kledingkast!

 

Even een keer geen "baby blog" maar een blog over mij! Ik wil jullie graag een kijkje geven in mijn kledingkast, mijn favoriete items showen, laten zien wat ik het allerliefste draag en wat er nog op mijn wensen lijstje staat voor de zomer. (WAT NIET?!) 

Ik heb heel veel "lekker zittende broeken" ook wel joggingbroeken genoemd maar dat is zo'n niet-sexy woord... Je kan ze op verschillende manieren combineren waardoor het de ene dag sportief is en de andere dag casual. Hieronder heb ik 2 van die outfits neergelegd; ene sportief en de andere casual/netjes.

 Die "lekker zittende broeken" draag ik het liefste iedere dag maar dat wordt ook teveel van het goeie dus wisselen we dit af met flared jeans (wat ook top zit!) en skinny jeans. Jurkjes, rokjes, panty's en maillots zijn niet echt aan mij besteed. Helemaal niet in de winter, veelste koud en het zakt altijd af! Van de zomer ben ik wel een fan van rokjes en jurkjes maar dan lekker met blote benen.  

 

Nou dit is mijn kledingkast. (Ja opgeruimd en opnieuw gevouwen voor de foto!)

 

Zoals je ziet heb ik een zwak voor streepjes, zwart wit het liefst en ben ik ook niet vies van een dieren printje hier en daar. Streepjes kunnen naar mijn idee altijd. Het is een basic shirt maar door de streep eigenlijk nooit saai. 

 

Mijn stijl zou ik omschrijven als stoer maar toch vrouwelijk. Soms draag ik een oversized trui met skinny jeans en Dr. Martens eronder en de andere dag een blousje met een flared broek en mooie schoentjes. (stoer en vrouwelijk dus!) Mijn motto is: Het moet wel lekker zitten. Anders koop ik het echt niet. Ik ben ook van het gemak en comfi. Als moeder zijne ben je al druk genoeg, altijd bezig, je kindje optillen en heen en weer sjouwen met luiertas etc... Als je dan ook nog een jeans aanhebt die afknelt, een t-shirt aan hebt dan omhoog kruipt of een trui aanhebt die ontzettend kriebelt; daar wordt niemand vrolijk van! 

 

Hieronder laat ik jullie mijn favoriete outfits zien die super lekker en comfi zitten én waarmee je ook gewoon voor de dag kan komen. Want je hoeft er niet uit te zien alsof je de hele dag in joggingbroek loopt maar zo mag het wel aanvoelen!!! 

 


En als laatste mijn wensenlijstje, wat staat er nog op: sowieso een paar mooie loafers zoals hier onder afgebeeld. Een leuk wit zomerjurkje dat leuk te combineren is met all stars, loafers of slippertjes en een zwarte zonnebril en dan zonder die neusvleugels want die blijven altijd vastzitten in je haar (ZO IRRITANT!)

 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en dat ik jullie wat leuke inspiratie heb kunnen geven! 

 

Dikke kus en thanks for reading!

 

-xxx-

Robin


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Sharon (zondag, 25 maart 2018 23:21)

    Leuk! Een vraag waar is je panter flared broek van?