De voetenzak van DOOKY!

 

Ik denk dat veel van jullie het merk Dooky wel herkennen van de zon beschermdoeken! Hoewel ik het merk wel ken, had ik er nog niks van in huis. Tot ik de vraag kreeg of ik de voetzak van Dooky wil uitproberen!! Wat is mijn ervaring met deze voetenzak en zou ik het jullie kunnen aanraden?!

Ik vertel het jullie vandaag!

 


Ook al is het sinds 21 Maart lente, wij kunnen nog niet zonder voetenzak naar buiten! Wess is inmiddels 16 maanden oud en rijd af en toe nog lekker mee in de wandelwagen! Ik vind het erg belangrijk dat Wess dan ook warm in de wandelwagen kan zitten. Een fijne en goede voetenzak dan ook echt een MUSTHAVE!

 

Mijn ervaring met de voetenzak van DOOKY

  • De voetenzak van Dooky is geschikt voor zowel de wandelwagen als de buggy.
  • De voetenzak is geschikt voor een 3 punt of 5 punts gordel. 
  • Aan de achterkant van de voetenzak zit een handige flip met elastiek die je over de bovenkant van de zitting kan bevestigen zodat de zak niet weg glijd wanneer je kindje in de wagen zit.
  • De stof aan de buitenkant van de voetenzak is wind dicht en water afstotend. 

 


  • De binnenkant van de voetenzak is gemaakt van een hele zachte velourse stof.
  • De zak heeft een ritssluiting die helemaal open kan zo dat jij je kindje er makkelijk in kan plaatsen.
  • De afmeting van de zak is: 98 x 50 x 8 cm

 


Nu ik de voetenzak een paar dagen heb gebruikt merk ik wel dat de voetenzak voor Wess wat klein uitvalt. Hij past perfect op de wagen. De onderkant van de voetenzak valt ook netjes op het voetenplankje van onze Stokke Trailz wagen. Dit maakt samen een mooi strak geheel! Maar door Wess zijn lange beentjes kan ik de voetenzak niet langer gebruiken dan 1,5 jaar terwijl ze wel aangeven deze te kunnen gebruikt tot 36 maanden...

 

Maar naast dit punt is deze voetenzak echt wel een aanrader voor iedereen! Je kan de zak helemaal dichtritsen zodat jou kleintje lekker warm in zijn eigen coconnetje kan liggen! Door de stevige stof en de mooie afwerking van de voetzak is de kwaliteit van de voetenzak ook echt super goed! Een aankopen waar je dan ook echt geen spijt van gaat krijgen!

 

Mocht je meer willen weten over dit product of over de andere producten van Dooky dan kan je ook even naar de website: www.originaldooky.com!

 

Liefs,

Reactie schrijven

Commentaren: 0