Spring loves Hinck!

Hinck heeft een nieuwe, kleurrijke lente/zomer collectie.

Het Amsterdamse interieurmerk Hinck biedt een uitgebreid assortiment aan woonaccessoires. De collecties zijn rijk aan kleur en bevatten originele patronen.  Het merk past hierdoor perfect binnen elke interieurstijl. Bij het selecteren van het materiaal wordt er door Hinck bewust gekozen voor natuurlijke en hoogwaardige materialen zoals handgeweven katoen, linnen, mohair, wol, bamboe en wolvilt. Deze kwaliteitsproducten geven elk interieur de uitstraling die het verdient.

 

De nieuwe collectie linnen kussens van dit voorjaar valt op door de intense kleuren groen en blauw. Ook nieuw is de kleur mosterd, een frisse geel naast de vertrouwde kleur oker die Hinck al langer voert.

 

De linnen kussens zijn handgeborduurd, in de typische geometrische patronen van Hinck. De kleuren van de uitgebreide collectie kussens in wolvilt matchen perfect bij alle linnen kussens. Dus er kan volop worden gemixt.

 


 

De producten van Hinck zijn onder andere verkrijgbaar via de webshop, www.hinck.nl. Deze geeft toegang tot een ruim assortiment aan handgemaakte kussens, plaids, manden, lampen, krukjes en spiegels. Ook vind je hier kleine badkameraccessoires gemaakt van bamboe. 

 

Haal de lente in huis met Hinck!!

Reactie schrijven

Commentaren: 0