Sporty spice!

Ja dat zou ik graag willen zijn ja! Maar ik ben meer het type van "geef mij nog maar een wijntje en ik begin morgen wel". Maar dat is nu dus klaar. In mijn blog over goede voornemens die ik begin dit jaar schreef ben ik zeker niet geslaagd omtrent sporten. Heel jammer maar wel eerlijk en voor (denk ik) meerdere mensen herkenbaar. Ik zit nou eenmaal liever thuis bij mijn gezin de huismus te spelen. Sport abonnement opgezegd omdat ik dus nooit ging en vond dit zonde van het geld. Maar nu begon het toch wéér te kriebelen en als ik naar mezelf in de spiegel kijk ben ik best tevreden hoor helemaal na een zwangerschap maar het kan iets strakker en fitter haha! Van mijn conditie is er ook niks over en dat wil ik echt terug. Dus heb ik besloten om lekker in de frisse wind te gaan hardlopen. Nu het langer licht blijft s'avonds en (hopelijk) lekkerder weer wordt leek hardlopen me goed te doen. Met tussendoor wat rek en strek oefeningen en wat squats komt het vast goed. Elke keer een langer stukje rennen en zo bouwen we die conditie op en vallen we hopelijk een paar kilootjes af! 
De eerste keer hardlopen viel natuurlijk vies tegen! Met totaal geen conditie stond ik als een hijgend paard en tomatenhoofd over een bruggetje heen gebogen hopend dat ik overeind blijf. Dan merk je pas dat je echt geen conditie hebt! Maar de kop is eraf en nu volhouden! Gaan is makkelijk maar je moet wel volhouden. Nu loop ik ook met een vriendinnetje die bij mij in het appartementencomplex woont dus dat is helemaal gezellig! We lopen 2x in de week en daarnaast doe ik buikspier oefeningen thuis op een yoga mat als Lux een tukkie doet en drink ik doordeweeks niet meer. Niet dat ik een alcoholist ben maar als er een lekker bordje pasta voorbij komt wil ik daar wel een rood wijntje bij. Maar nu wordt dat water of een beker melk! Vrijdag, zaterdag en zondag wordt het weekend gevierd met een wijntje. Nou we gaan ervoor, ik hou jullie op de hoogte over hoe dit vordert.
Ik heb er heel veel zin in (NOT!) 

Thanks for reading! Dikke kus Robin

Reactie schrijven

Commentaren: 0