Rollen rollen en nog meer rollen!

Sinds een paar dagen kan hij het ineens: OMROLLEN! Van zijn rug naar zijn buik en weer terug; Er is geen houden meer aan! Als ik hem even neerleg draait hij binnen no-time op zijn buik. Hij lijkt het ook ineens een stuk leuker te vinden. Eerst legde ik Lux geregeld op zijn buik maar hij wist niet zo goed wat hij ermee aan moest en begon binnen een paar minuten al te huilen omdat hij niet meer terug kon. Nu is er echt een wereld voor hem open gegaan en hij probeert ook al naar speeltjes toe te kruipen. Het rustig blijven liggen op het speelkleed is nu dus definitief voorbij. Een paar dagen geleden hoorde ik Lux ineens schreeuwen midden in de nacht; hij was omgedraaid in zijn bedje (LEES: MET SLAAPZAK AAN NOG WEL!) en kon niet meer terug door zijn slaapzak haha. 
Ik vind het zo onwijs leuk dat Lux steeds meer kan en zich lekker voortbeweegt. Hij is helemaal in zijn element en het gaat super goed met onze vrolijke man! Dus gaat het ook goed met ons want: Een blije baby betekend blije ouders!

Thanks for reading again!

XXX Robin

Reactie schrijven

Commentaren: 0