Nu 9 maanden mama van zoon Lux!

Lux is gewoon 9 maanden! Ik kan het bijna niet geloven; mijn schattige ienieminie pluisje van 3100 gram en 49 cm is uitgegroeid tot een heuse baby buddha met zoveel vet rolletjes and i love it!

Ook ben ik officieel "ontzwangerd"en mag ik van Jeroen de zin: "9 maanden op 9 maanden af" niet meer gebruiken. Alle hormonen en gekke dingen zijn ineens foetsie en ik moet weer normaal doen want ik ben immers weer mezelf na 9 maanden ontzwangeren. Nou moet ik eerlijk toegeven (of het tussen me oren zit weet ik niet?!) ik voel me best wel weer mezelf; We slapen goed, eten goed en hebben het enorm fijn samen. Raar misschien maar je leeft ook wel toe naar die 9 maanden af. Het is heus niet zo ineens allemaal weer goed en opgelost maar ik ben echt wel weer Robin. Alle lichamelijke klachten zijn gelukkig voorbij en ik ben lekker aan het sporten. Ja ik kan zeggen dat ik goed in mijn vel zit! We hebben een fijn ritme met Lux en genieten enorm als gezin. Toch is het zo ontzettend snel gegaan, de dag dat die werd geboren kan ik me nog zo voor de geest halen. Het zwanger zijn mis ik niet echt, wel de schopjes en het altijd met z'n tweeën zijn.

 

Ook gaat het ons als ouders zijn goed af (al zeg ik het zelf!) we zijn relax en begrijpen Lux steeds meer, hij laat steeds meer zijn geweldige karakter zien en leren elkaar steeds beter kennen. We hebben het heerlijk  met z'n 3e! Waar ik me wel af en toe aan dood erger is de vraag van: Wanneer komt de tweede?! Niet eens OF maar WANNEER?! Nou zeg ik dan; Wat als er nou geen tweede meer komt? "O,ja maar alleen is toch maar alleen" is dan meestal het antwoord. Kijk wij willen wel echt graag een broertje of zusje voor Lux maar ik vindt het soms behoorlijk onbeschoft om dat zomaar te vragen.. Ik ben pas net volledig hersteld van mijn bevalling en er wordt al gelijk zo'n druk op gelegd.

 

Dus bij deze: De eerste paar jaar zal je vanuit onze kant geen beschuit met muisjes zien langskomen. Wij zijn gezegend en blij met ons gezin zo. Zeker nog niet compleet maar voor nu compleet gelukkig 

 

xxxxxxx Robin

Reactie schrijven

Commentaren: 0