Aftellen

Het grote aftellen is begonnen. Bizar dat Lux volgende maand 1 jaar wordt! Dit jaar is zo snel gegaan. Het is omgevlogen en sommige dingen heb ik niet eens echt "bewust" meegemaakt. (Meer mama's hier last van?!)

Lux zijn ontwikkeling gaat razendsnel en INEENS kan hij dingen die hij gisteren nog niet deed; kruipen, in zijn handjes klappen en klakken met zijn tong. Ook snelt hij met een razend tempo door de kamer (kruipend weliswaar!) maar zo snel dat hij blaartjes op zijn voetje heeft! Op 20 augustus (Lux zijn verjaardag) zitten wij nog heerlijk te genieten op Terschelling maar komen we wel die dag terug en vieren dan Lux's verjaardag klein met familie en beste vrienden. Voor Jeroen en mijzelf is het leuk om zijn verjaardag te vieren maar Lux krijgt er nog weinig van mee. Tóch willen we dit natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan en doen we een borrel van 15:00 - 17:00 met een hapje en een drankje en er is natuurlijk taart! Ook versier ik de boel mooi met als kleuren thema zwart wit en een beetje goud in de ballonnen en versiering. De tafel wordt mooi aangekleed met hapjes, drankjes en cadeau's, want het is toch een mijlpaal. Het eerste levensjaar van je kind is voorbij. Lux is al 1 jaar bij ons en het voelt alsof het nooit anders is geweest. Hij is nog steeds een druk, vrolijk, actief en ontzettend lief kind die zijn stembanden aan het uittesten is en midden in de Albert Heijn het ineens op een krijsen zet, dat ik met een rood aangelopen hoofd hem probeer te sussen en hij daardoor alleen maar meer gaat gillen haha heerlijk! Lux's verjaardag wordt zeker een hoogtepunt uit ons leven waar er hoogst waarschijnlijk heel wat traantjes worden weggepinkt. #EMOMOM 

 

Voor alle mommy's to be en new mommy's: GENIET! Het eerste jaar vliegt voorbij en je beseft je het vaak veel te laat!
Robin

Reactie schrijven

Commentaren: 0